25.6.12

Περίεργη ληστεία στον ΟΣΕ


Θύμα ληστείας έπεσε το πρωί εργολάβος του ΟΣΕ από τον οποίο δύο άγνωστοι αφαίρεσαν 105 χιλιάδες ευρώ.
Το περιστατικό συνέβη στις 10.20 το πρωί, όταν το θύμα ηλικίας περίπου 50 ετών κατευθυνόταν σε υποκατάστημα τράπεζας προκειμένου να καταθέσει το χρηματικό ποσό που είχε παραλάβει λίγο νωρίτερα από τα ταμεία του Οργανισμού, στις εγκαταστάσεις του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού.
Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, οι δράστες, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, πλησίασαν τον άνδρα, κι αφού άσκησαν βία εναντίον του του αφαίρεσαν σακούλα που περιείχε τα χρήματα. Στη συνέχεια, ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι οι δύο άνδρες ήξεραν ακριβώς πότε και πως θα γίνει η μεταφορά των χρημάτων.Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. 
Σχεδόν την ίδια ώρα, δύο άνδρες -με κινηματογραφικό τρόπο- λήστεψαν ιδιοκτήτρια πρατηρίου υγρών καυσίμων. Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα, ηλικίας 50 ετών, οδηγούσε το Ι.Χ. αυτοκίνητό της με το οποίο εκινείτο στην επαρχιακή οδό Λαγυνών - Λαγκάδα, έξω από τη Θεσσαλονίκη, όταν δύο άντρες που επέβαιναν σε άλλο όχημα τής έκλεισαν το δρόμο, υποχρεώνοντάς την να σταματήσει.
Με αστραπιαίες κινήσεις, ένας εκ των δραστών κατευθύνθηκε προς το ακινητοποιημένο αυτοκίνητο, έσπασε το τζάμι του, κι αφού έριξε σπρέι πιπεριού στην 50χρονη, την ακινητοποίησε, αρπάζοντας τσάντα που κατά δήλωσή περιείχε 69.300 ευρώ σε μετρητά και επιταγές. Και σ' αυτήν την περίπτωση οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται.Οι αστυνομικές αρχές διενεργούν προανάκριση για τα δύο παραπάνω συμβάντα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου