24.6.12

Προσφέρουν σέξ με σήμα το ...παγωτό χωνάκι !!


Ακόμη και στις 5 το απόγευμα «ψαρεύουν» πελάτες οι Αφρικανές πόρνες που τελευταία αυξάνονται και πληθύνονται!
Κυκλοφορούν με σορτσάκια στις κεντρικές οδούς της πόλης της Πάτρας, απολαμβάνουν το παγωτό χωνάκι (το οποίο γλείφουν προκλητικά) και περιμένουν το «σήμα» από τους διερχόμενους οδηγούς.
Φαίνεται πως η «πιάτσα» της Πλατείας Πίνδου έχει κορεστεί οπότε οι γυναίκες που εγκατέλειψαν τη Νιγηρία, το Μάλι και τη Σενεγάλη για να έρθουν στην Ευρώπη και να βγάλουν εύκολα χρήματα, αποφάσισαν να επεκταθούν και σε άλλα σημεία της πόλης, ακόμη και να «ψαρεύουν» εν κινήσει!
Στις 5 το απόγευμα της Τετάρτης τρεις Αφρικανές... που έγλειφαν το παγωτό τους και περπατούσαν στην οδό Κορίνθου, έριχναν συνεχώς «ματιές» στους διερχόμενους οδηγούς! Και όχι τυχαία, αφού προσδοκούσαν σε κάποιο νεύμα.
Το «ραντεβού» δεν άργησε να κλείσει! Ένα αυτοκίνητο σταμάτησε, οι νεαροί ζήτησαν... πληροφορίες, οι κοπέλες τους είπαν... 20 ευρώ και το deal έγινε.
Η υπαίθρια πορνεία στην Πάτρα είναι φθηνότερη και αρκετοί την επιλέγουν έστω και αν γνωρίζουν πως υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για την υγεία τους. Ακόμη και μετά τα περιστατικά της Αθήνας (με τις ιερόδουλες στις οποίες ανιχνεύτηκε ο ιός του aids) κάποιοι εξακολουθούν να μην βάζουν μυαλό! Σε πρόσφατο έλεγχο των υγειονομικών υπηρεσιών της Πάτρας σε ορισμένες από τις μαύρες ιερόδουλες της Πλατείας Πίνδου, διαπιστώθηκε πως δεν ήσαν οροθετικές. Κανείς όμως δεν μπορεί να γνωρίζει αν οι καινούργιες «φουρνιές» από την Αφρική είναι ελεγμένες και υγιείς.
Με 10 ευρώ παραπάνω... και χωρίς προφυλακτικόΘα πρέπει να σημειωθεί πως και στην Πάτρα οι Αφρικανές δέχονται να έρθουν σε σεξουαλική επαφή χωρίς τη χρήση προφυλακτικού, έναντι ενός φθηνού τιμήματος 10 ή 20 ευρώ. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το Πανεπιστήμιο Πατρών ακόμα και το 30% των φοιτητών, που είναι ενημερωμένοι για τα μέτρα προφύλαξης, δεν χρησιμοποιούν προφυλακτικό.
Εφιαλτικό φαντάζει το σκηνικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι μία ιερόδουλος που είναι φορέας του AIDS ή άλλων σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, θα τα μεταδώσει σε 33 άτομα μέσα μόνο σε ένα μήνα.
Τα άτομα που είναι φορείς του AIDS στην περιοχή φαίνεται να παρουσιάζουν αλματώδη αύξηση, καθώς υπολογίζεται ότι είναι καταγεγραμμένα περίπου 40 άτομα, αλλά ο αριθμός τους μπορεί να είναι διπλάσιος, καθώς πολλοί απευθύνονται σε κέντρα της Αθήνας και άλλων περιοχών για να κάνουν εξετάσεις, επειδή φοβούνται ότι δεν θα τηρηθεί η ανωνυμία.dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου