14.6.12

ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ Πάγκαλο και Ραγκούση ο Βενιζέλος; !!


Ο Βαγγέλης Βενιζέλος αν και είχε αποφύγει να σχολιάσει όσα ανέφερε στο πρόσφατο άρθρο του ο κ. Ραγκούσης περί «αλλαγής υποδείγματος από την κορφή ως τα νύχια» μετά τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ χθες μπήκε στον πειρασμό. Όταν ρωτήθηκε στο κεντρικό δελτίο του «Σκάι» για τα δύο στελέχη του κόμματος άφησε να εννοηθεί ότι σκέφτεται ακόμη και την διαγραφή τους.
«Ο καθένας αξιολογεί συμπεριφορές στελεχών μία εβδομάδα ή πέντε μέρες πριν από τις εκλογές, όταν δίνουμε μια μάχη αυτού του είδους, τι πρέπει να κάνει ο καθένας. Πού πρέπει να είναι διατεταγμένος, τι πρέπει να κάνει και πώς να φέρεται. Όλοι ξέρουμε τι δαδρομή έχει ακολουθήσει ο καθένας μας, ποια ευθύνη είχε και για ποιο πράγμα» είπε ο κ. Βενιζέλος και πρόσθεσε αυστηρά: «Με θλίβει το γεγονός ότι σε μία προεκλογική συνέντευξη έχετε πάρει αφορμή από τα συγκεκριμένα πρόσωπα να μού κάνετε αυτήν την ερώτηση. Το θεωρώ εξαιρετικά δυσάρεστο και θα το λάβω πολύ σοβαρά υπόψη μου».
Τέλος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε: «Είμαι υποχρεωμένος να προστατεύσω την αξιοπιστία του πολιτικού λόγου και την εντιμότητα των πολιτικών συμπεριφορών. Θα σταματήσει η περίοδος παραπολιτικής μέσα στο ΠΑΣΟΚ».
Υπενθυμίζεται ότι ο Θόδωρος Πάγκαλος τον οποίο είχε στοχοποιήσει και πριν από μερικές ημέρες ο κ. Βενιζέλος λέγοντας ουσιαστικά ότι έχει βλάψει με τις δηλώσεις του το ΠΑΣΟΚ έχει ζητήσει συνέδριο του κόμματος και αλλαγή ηγεσίας.
Χθες, δεν υπήρξε καμία αντίδραση ούτε από τον κ. Πάγκαλο, ούτε από τον κ. Ραγκούση στις προειδοποιήσεις Βενιζέλου. Με ενδιαφέρον αναμένονται τα όσα θα πει ο δεύτερος απόψε σε εκδήλωση που πραγματοποιεί στο κέντρο της Αθήνας ενώπιον πολιτικών του φίλων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου