13.6.12

Αφόπλισαν γυναίκα αστυνομικό και θέλησαν να την σκοτώσουν !


Περιπετειώδης ήταν η σύλληψη τριών μελών εγκληματικής ομάδας που πλαστογραφούσε και στη συνέχεια διακινούσε ταξιδιωτικά έγγραφα.
Οι συλλήψεις έγιναν μετά από επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Συντονισμού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, κατά τη διάρκεια της οποίας ένα από τα μέλη της σπείρας προσπάθησε να πυροβολήσει γυναίκα αστυνομικό.
Οι συλληφθέντες, δύο Έλληνες 42 και 51 ετών αντίστοιχα, και ένας 43χρονος Σύρος, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., μετά από αξιοποίηση πληροφοριών οι αστυνομικοί εντόπισαν διαμέρισμα της σπείρας στην οδό Γ' Σεπτεμβρίου, εντός του οποίου βρίσκονταν τα τρία μέλη της.
Κατά την έξοδό τους από την πολυκατοικία, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τους ελέγξουν, αυτοί όμως τράπηκαν σε φυγή και εισήλθαν εκ νέου στην πολυκατοικία, παρασύροντας βιαίως στο χώρο του θυρωρείου γυναίκα αστυνομικό που τους ακολούθησε.
Αφού την χτύπησαν, ο 43χρονος Σύρος της αφαίρεσε το υπηρεσιακό της πιστόλι, το οποίο και έστρεψε εναντίον της, επιχειρώντας να την πυροβολήσει από ελάχιστη απόσταση στο θώρακα. Η αστυνομικός σώθηκε, καθώς ήταν ενεργοποιημένη η ασφάλεια του όπλου.
Στη συνέχεια και ενώ είχαν συλληφθεί τα δύο άλλα μέλη της σπείρας, ο 43χρονος αλλοδαπός κατέφυγε εντός του διαμερίσματος. Όταν οι αστυνομικοί εισήλθαν, παρουσία εισαγγελέα, στο διαμέρισμα, αυτός τους επιτέθηκε με μαχαίρι μήκους 29 εκατοστών, τελικά όμως τον αφόπλισαν και τον συνέλαβαν.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου