28.6.12

"Ο λαός πρέπει να τους πει, ανοίξτε αλήτες τα φαρμακεία"

 ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΟΙΤΕΡ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ !!
 Νούμερο, ο Λουράντος...
Αφού ανέτρεψε το Βενιζέλο, έκανε ένα μικρό διάλειμμα να τα χώσει και στους φαρμακοποιούς, λέγοντας υποτιμητικά πως δημιουργούν πρόβλημα,
"ο Λουράντος και κάτι τέτοια νούμερα" .
Στη  συνέχεια, υποστήριξε πως ο λαός πρέπει να στραφεί εναντίον τους με κινητοποιήσεις και συνθήματα του τύπου, "ανοίξτε αλήτες τα φαρμακεία" 
 Νέο πρόεδρο, 30άρη, χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ... "Δε δίνω δεκάρα για το ΣΥΡΙΖΑ, είναι αντιδημοκρατικό κόμμα, δεν έχει διαφορά από τη Χρυσή Αυγή" ... 
Ξεκίνησε να βαράει χαλαρά το Βενιζέλο, λέγοντας "σ' αυτή την κυβέρνηση δε βλέπω να υπάρχει ΠΑΣΟΚ. Βλέπω να υπάρχουν τρεις τέσσερις φίλοι του Βενιζέλου απ' τη Θεσσαλονίκη" . 
Και στη συνέχεια μπήκε στο ψητό: το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται ένα νέο πρόσωπο. Ένα νέο πρόεδρο που... Βουλευτές του Βενιζέλου ανέτρεψαν τον Παπανδρέου... 
Ο Γιώργος θα αποκατασταθεί από την ιστορία... 
"Ποιος έριξε το Γιώργο Παπανδρέου; " , ρώτησε ο Σρόιτερ. Ο Πάγκαλος τον κοίταξε λοξά, με ύφος Βούδα και μ' ένα ειρωνικό μειδίαμα απάντησε, "το κόμμα τον έριξε" . 
Και... εξηγήθηκε σαφώς. 
"Όταν ο Παπανδρέου έκανε την πρόταση για το δημοψήφισμα, δεν είχαμε την πλειοψηφία στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. 
Οι διάφοροι πιστοί στο Βενιζέλο ήταν περισσότεροι από μας. Αυτοί ανέτρεψαν το Γιώργο Παπανδρέου και οδήγησαν τη χώρα σε εκλογές" .
 Ειρωνεύτηκε το Βενιζέλο, λέγοντας πως αυτός έλεγε πάντα ότι ήταν πιστός στον Παπανδρέου, αλλά οι πιστοί σ' αυτόν βουλευτές έλεγαν και έκαναν άλλα. 
Χαρακτήρισε ανόητη την προσέγγιση ότι το δεύτερο μνημόνιο είναι διαφορετικό απ' το πρώτο.
 "Το δεύτερο είναι συνέχεια του πρώτου" , είπε και πρόσθεσε χαμογελώντας πάλι ειρωνικά πως "είναι ανοησία αυτό που λέγεται, το Α' μνημόνιο not good και Β' good" .
 Είπε πως ο Γιώργος Παπανδρέου τα πήγε πολύ καλά και πως "θα αποκατασταθεί από την ιστορία" . Είπε κι άλλα πολλά. 
Για τους δημοσίους υπαλλήλους που τώρα πλέον στην πλειοψηφία τους ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, Καμμένο και Χρυσή Αυγή και πως όσοι απ' αυτούς είναι Πασόκοι και Νεοδημοκράτες, βρίσκονται σε δυσμενή θέση.
 Πρωί πρωί θ' αρχίσουν τα όργανα...nonews-news.blogspot.gr/

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου