14.6.12

Αυτός έσωσε τον Τάσο Αποστολόπουλο και τον Ραγκούση !!


Ο Δημήτρης Τσαγκρώνης, ήταν ο άνθρωπος με το μηχανάκι που έσωσε, ίσως και την ζωή των δυο πολιτικών, την περασμένη εβδομάδα. Του Γιάννη Ραγκούση και του Γ. Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Τάσου Αποστολόπουλου.
Θυμίζουμε, πως  οι δυο πολιτικοί, πήγαιναν με το αυτοκίνητό τους σε κομματική συνάντηση. Σε διασταύρωση του δρόμου με την σιδηροδρομική γραμμή περίμεναν, ως όφειλαν, αφού η μπάρα ήταν κατεβασμένη επειδή θα περνάτε το τρένο.
Κάποια στιγμή η μπάρα ανέβηκε, ένδειξη πως το τρένο είχε περάσει. Μόλις λοιπόν το αυτοκίνητο άρχισε να κινείται για να περάσει τις γραμμές, ένας άνθρωπος επάνω σε ένα μηχανάκι, απο την απέναντι πλευρά, σήκωσε και κινούσε τα χέρια του με απόγνωση… Ο άνθρωπος αυτός, από την απέναντι πλευρά είχε καλύτερη ορατότητα και έβλεπε να έρχεται το τρένο, παρότι η μπάρα είχε ανέβη.
Οι Ραγκούσης και Αποστολόπουλος είδαν τον άνθρωπο και κατάλαβαν ότι κάτι συμβαίνει. Ταυτόχρονα “κοκάλωσαν” το αυτοκίνητο. ´Εντρομοι, σε χρόνο …μηδέν και ξυστά απο το αυτοκίνητο, πέρασε το τρένο σαν…σφαίρα.
Ο Αποστολόπουλος έψαξε και βρήκε τον …σωτήρα, τον κάλεσε στο γραφείο του και τον ευχαρίστησε. moriasnews.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου