9.6.12

Ο Όρκος των «Φρουρών της επανάστασης » Τσίπρα άναψε φωτιές !!


Η αποκάλυψη  για τον Ιφικράτη Αμυρά και τον "Επαναστατικό Στρατό" που πρέπει να φτιάξουν οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ, πυροδότησε τελικά τον... πόλεμο, αλλά στο twitter μεταξύ του συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Γιάννη Μουρούτη και του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη
Ο διαδικτυακός πόλεμος έχει ξεκινήσει στο twitter μεταξύ του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Μουρούτη και του Δημήτρη Παπαδημούλη, με αφορμή έναν.. παρολίγο υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ που υποστήριζε την δημιουργία «Επαναστατικού Στρατού».
Ο Ιφικράτης Αμυράς επρόκειτο να κατέβει υποψήφιος στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, υποστηριζόμενος από το ΔΗΚΚΙ και σε μπλογκ που φέρεται να διαχειρίζεται ο ίδιος έχει γράψει τα εξής:
Ο ΟΡΚΟΣ
«Ομνύω πίστιν εις τα Ιερά Νάματα του Ελληνισμού. Εφόσον εκλεγώ βουλευτής θα τηρήσω όλες τις δεσμεύσεις μου, όπως εξηγγέλθησαν προεκλογικώς. Ουδέποτε θα συνεργαστώ με τους προδότες και τους δωσίλογους του Μνημονίου. Θα αγωνιστώ μέχρις εσχάτων για να οδηγηθούν στην αγχόνη, στην πλατεία Συντάγματος.
Άλλως, εις περίπτωσιν κυβιστήσεως, αποδέχομαι προκαταβολικώς την θανατική ποινή, επί ασπαλάθων, επιβληθησομένη από λαϊκά δικαστήρια. Ως αρμόζει εις τους τυράννους. Παραιτούμαι της βουλευτικής ασυλίας για αδικήματα αφορώντα την κατάλυση της εθνικής ανεξαρτησίας και της λαϊκής κυριαρχίας. Αναγνωρίζω προκαταβολικώς τον θεσμό της ανακλητότητος των αιρετών αξιωματούχων, και αποδέχομαι ότι οι εντολείς μου έχουν την εξουσία να με ανακαλέσουν ανά πάσα στιγμή, ασχέτως τί ορίζει η ισχύουσα νομοθεσία.
Μετά τιμής
Ιφικράτης-Απόστολος Αμυράς
υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, στην Α' εκλογική περιφέρεια Αθηνών».
Ο καβγάς στο twitter
Ο Γιώργος Μουρούτης σχολίασε την υποψηφιότητα του κ. Αμυρά στο Twitter, και στην συζήτηση επενέβη ο Δημήτρης Παπαδημούλης.
«Δεν είναι, ούτε ήταν ποτέ υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ! Λέτε τέτοια ψέματα  με εντολή Σαμαρά; Ο πανικός σας δεν κρύβεται», έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπαδημούλης.
Από την πλευρά του ο Γιώργος Μουρούτης έγραψε «Τον είχατε ανακοινώσει, και τελικώς κόπηκε. Παραμένει ακόμη στελεχός σας, διαγράφηκε;».newsnow

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου