9.6.12

«Σκαρφαλώνει» ο υδράργυρος !!


Καλός και ζεστός αναμένεται να είναι σήμερα Σάββατο 9 Ιουνίου ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές ώρες στα ηπειρωτικά και μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια και βορειοδυτικά ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 18 έως 35 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 18 έως 29 στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στα νησιωτικά τμήματα του Ανατολικού Αιγαίου και στις νότιες ακτές της Κρήτης οι μέγιστες θα φτάσουν στους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά στις Κυκλάδες και στα ανατολικά πελάγη ισχυροί. Ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι και πρόσκαιρα τοπικά μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και αρκετή ζέστη, σήμερα Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 34 και πιθανόν τοπικά στους 35 βαθμούς, αλλά στις ανατολικές ακτές οι μέγιστες θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερες. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι και πρόσκαιρα τοπικά ισχυροί.

Καλοκαιρία με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις μετά το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 33 βαθμούς. Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στο Θερμαϊκό. : meteo.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου