23.6.12

Επέστρεψε στην Αθήνα η Εθνική ομάδα


Στην Αθήνα επέστρεψε η αποστολή της Εθνικής ομάδας, καθώς χθες το βράδυ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο EURO 2012, με την ήττα από τη Γερμανία και τον αποκλεισμό της στην προημιτελική φάση. 
Στα πρόσωπα των διεθνών και της τεχνικής ηγεσίας ήταν εμφανής η ικανοποίηση ότι όλοι έκαναν το μέγιστο δυνατό με την παρουσία της ομάδας στους «8» της διοργάνωσης. Σε δηλώσεις του ο Φερνάντο Σάντος τόνισε μεταξύ άλλων: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. Πετύχαμε το στόχο μας, που από την αρχή ήταν η πρόκριση στα προημιτελικά. Ίσως θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο στο ματς με τη Γερμανία, ειδικά μετά την ισοφάριση σε 1-1, αλλά δεν τα καταφέραμε. Συνολικά, όμως, το πρόσημο της παρουσίας μας είναι θετικό».

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, πρόσθεσε: «Η πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είναι μεγάλη επιτυχία. Τώρα πλέον, πρέπει να τα δώσουμε όλα προκειμένου να πάμε στη Βραζιλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο». Και ο αρχηγός της Εθνικής, Γιώργος Καραγκούνης, δήλωσε: «Αποδείξαμε πως έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο. Αυτό φάνηκε από την πορεία που είχαμε στη διοργάνωση και από την πρόκρισή μας στα προημιτελικά του EURO».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου