12.6.12

Νύχτα γάμου στην.... εντατική !!!


Περίμεναν την ημέρα του γάμου τους πώς και πώς και αντί να την χαρούν, πέρασαν τις πρώτες μέρες τους σαν νιόπαντρο ζευγάρι στο κρεβάτι με διάρροια και στομαχικές διαταραχές.

Οι νιόπαντροι Nicola και Alex Hamill έπαθαν τροφική δηλητηρίαση, από κακομαγειρεμένο πατέ που σέρβιρε το catering που είχε αναλάβει τη δεξίωση του γάμου τους.

Λίγο μετά τη δεξίωση, το ζευγάρι δεν αισθανόταν καλά και αντί να απολαύσει το ταξίδι του μέλιτος στο Λας Βέγκας, έμεινε κλεισμένο στο δωμάτιό του, στο ξενοδοχείο.

"Όλοι μας ρωτούσαν, πώς μας φάνηκε το Λας Βέγκας, όμως εμείς δεν είχαμε δει τίποτα, αφού περάσαμε τις μέρες μας κλεισμένοι στο δωμάτιο, τρώγοντας φρυγανιές και πίνοντας μόνο νερό", είπε η κα Hamill.

Το ίδιο συνέβη και με ακόμη 49 από τους καλεσμένους, κάποιοι από τους οποίους βίωσαν τόσο βαριά τη δηλητηρίαση, που έχασαν αρκετά κιλά.

Το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο όπου έγινε ο γάμος στη Βρετανία, καλείται τώρα να πληρώσει πρόστιμο 8.500 λιρών.

"Καταστράφηκε η πιο όμορφη μέρα μας, που την περιμέναμε όσο τίποτα στη ζωή μας. Δεν θα το ευχόμουν ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Ντρέπομαι τόσο πολύ".

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από μερικούς μήνες και τώρα, είναι πια σε θέση να κοιτάζει προς το παρελθόν, αντιμετωπίζοντάς το από λίγη περισσότερη απόσταση.: Dailymail

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου