7.6.12

Αγριες συμπλοκές με τραυματίες στο Πάντειο μεταξύ φοιτητών και Χρυσαυγιτών


Συμπλοκές μεταξύ φοιτητών και μελών της Χρυσής Αυγής σημειώθηκαν στο Πάντειο Πανεπιστήμιο το απόγευμα της Πέμπτης κατά τη διάρκεια εκδήλωσης κατά του ρατσισμού. Μάλιστα, από το επεισόδια τραυματίστηκαν φοιτητές.
Μετά τα χαστούκια του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη στην υποψήφια βουλευτη του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, μέλη του κόμματος Χρυσή Αυγή επιδίδονται σε τραμπουκισμούς στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Οπως μεταδίδει το newsit.gr,  φοιτητές και συμμετέχοντες σε αντιφασιστική εκδήλωση συνεπλάκησαν με μέλη της Χρυσής Αυγής, που έφθασαν αιφνιδιαστικά έξω από το πανεπιστήμιο.
Μάλιστα, αναφέρεται πως μέλη του εν λόγω κόμματος επιτέθηκαν αρχικά σε μετανάστες που βρίσκονταν έξω από το Πάντειο Πανεπιστήμιο αλλά και στην υπόγεια διάβαση κάτω από τη Λεωφόρο Συγγρού.
Φοιτητές αλλά και πολίτες που βρίσκονταν στην εκδήλωση κινητοποιήθηκαν και αντιπαρατέθηκαν μαζί τους. Οι συμπλοκές γενικεύτηκαν, οι Χρυσαυγίτες απομακρύνονταν, ανασυντάσσονταν και επιτίθονταν ξανά.
Σημειώνεται ότι  η αστυνομία δηλώνει άγνοια για το περιστατικό, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τουλάχιστον τρία άτομα τραυματίστηκαν, χωρίς να είναι γνωστή προς το παρόν,  η κατάσταση της υγείας τους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου