13.6.12

ΚΑΛΑΜΑΤΑ -ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ :Αγώνες του ΑΡΓΗ στην Πάτρα !


Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 09/06/2012 το πρώτο από μια σειρά προγραμματισμένων φιλικών παιχνιδιών της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. Αργής Καλαμάτας στο κολυμβητήριο Αν. Πέπανος στην Πάτρα με την ομάδα του Ο.Π.Α.Θ.Α. Πατρών, η οποία συμμετέχει, μαζί με τον Αργή,  στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας.
  Ο προπονητής του Αργή, Ιωάννης Κοϊνης , αποκόμισε σημαντικά συμπεράσματα, όσον αφορά την φυσική κατάσταση και την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας μας. Βέβαια, η ομάδα χρειάζεται παιχνίδια για να μπορέσει να βρει την αγωνιστική συνοχή της.
  Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε σε 4 20λεπτα μεικτού χρόνου παιχνιδιού
  Στην αποστολή συμμετείχαν οι παρακάτω παίχτες: Άγγελος Τσώνης, Κων/νος Πετρόπουλος, Δημήτρης Μακρής, Νικητάκης Ιωάννης, Παπασταθόπουλος Δημήτρης, Λυριτζής Φίλιππος, Μαλαφέκας Γεώργιος, Μπίτσας Γεώργιος, Καννάς Ιωάννης, Πράσινος Παναγιώτης, Τάλαρος Λεωνίδας. Απουσίαζαν λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων οι Καντζιλιέρης Γεώργιος, Παπούλιας Λάμπρος, Κων/νος Δημ. Πετρόπουλος, Ξυνός Σταύρος και Αντωνόπουλος Γεώργιος.
  Για την ιστορία, ο αγώνας έληξε 12-12 και τα τέρματα σημείωσαν οι Άγγελος Τσώνης 3, Πετρόπουλος 3, Μακρής 2,Νικητάκης 2, Παπασταθόπουλος 1, Λυριτζής 1.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου