10.6.12

Μίνι καύσωνας αναμένεται για σήμερα Κυριακή σε όλη τη χώρα


Μίνι καύσωνα προβλέπει η μετεωρολογική υπηρεσία για σήμερα Κυριακή, οπότε ετοιμάστε τα μαγιώ και τις ομπρέλες σας. Ο καιρός αναμένεται γενικά ζεστός και αίθριος με αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι ζεστός και αίθριος με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται γενικά μεταξύ 19 και 35 βαθμών Κελσίου. Ενω στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι επίσης αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, αλλά το απόγευμα πιθανόν να σημειωθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας όπου υπάρχει πιθανότητα για πρόσκαιρες μπόρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενω θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ορεινά της Ηπείρου και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο o καιρός θα είναι αίθριος με τον υδράργυρο να κυμαίνεται απο 16 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται ζεστός και αίθριος καιρός με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 18 και 32 βαθμών κελσίου

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου