9.6.12

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - Πίστευαν μόνο σε θαύμα και ...ΕΓΙΝΕ !!!

Αγοράκι ανέπνευσε 39 λεπτά αφότου σταμάτησε η καρδιά του!
Απίστευτο. Οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς πως είχαν κάνει ό τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό αλλά δεν κατάφεραν να σώσουν τον δίχρονο γιο τους. Η καρδιά του είχε σταματήσει για 39 λεπτά όταν εντελώς απροσδόκητα άρχισε να αναπνέει.
«Μπορούμε να ελπίζουμε μόνο σε ένα θαύμα», είπε ο χειρούργος νοσοκομείου του βρετανικού Γιορκ, στους γονείς του Ζακ Χίλαρι τον οποίο είχαν μόλις συνδέσει σε μηχάνημα υποστήριξης. 'Όταν η καρδιά του παιδιού σταμάτησε να χτυπά γα 39 ολόκληρα λεπτά οι γιατροί έχασαν την ελπίδα τους. Οι γονείς, όμως, συνέχισαν να πιστεύουν.
 Και το θαύμα έγινε!
Το δύο ετών αγοράκι άρχισε να αναπνέει σοκάροντας τους γιατρούς κι η μητέρα του, Τρούντι, άρχισε να προσεύχεται παρακαλώντας τον Θεό να μην έχει υποστεί το παιδί σοβαρές βλάβες του εγκεφάλου. Οι γιατροί εκτιμούσαν ότι η απουσία οξυγόνου για τόσα πολλά λεπτά είχε προκαλέσει μη αναστρέψιμες βλάβες που θα ταλαιπωρούσαν το παιδί σε όλη του τη ζωή.
Οι προσευχές της 40χρονης μητέρας, όμως, εισακούστηκαν!
 Ο Ζακ σιγά σιγά ανέκτησε όλες τις λειτουργίες του και σήμερα είναι ένα υγιέστατο αγοράκι. «Ήταν καταπληκτικό να τον βλέπω να αναρρώνει. Ένιωθα σαν να έβλεπα ένα νεογέννητο να αναπτύσσεται σε fast forward και από μωράκι να φέρεται σαν 2 ετών αγόρι. Σε χρόνο ρεκόρ έμαθε ξανά να τρώει, να κρατάει το φλιτζάνι του, να μιλάει και να περπατάει», λέει η μητέρα και θυμάται πως όλα ξεκίνησαν στις 26 Ιανουαρίου όταν το παιδί έβλεπε τηλεόραση στον καναπέ, έστρεψε για λίγα δευτερόλεπτα αλλού την προσοχή της και το βρήκε πεσμένο στο πάτωμα να σφαδάζει από πόνους,
Σήκωσε αμέσως το παιδί και το είδε να γίνεται γκρι και να μην μπορεί να αναπνεύσει. Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο προσπαθούσε να συνεφέρει το παιδί με τεχνητές αναπνοές, χωρίς αποτέλεσμα.
Οι νοσοκόμοι έκαναν στο παιδί τρεις ενέσεις αδρεναλίνης αλλά και δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν.
«Οι γιατροί μου είπαν πως τα νέα δεν ήταν καλά. Η καρδιά του παιδιού είχε σταματήσει και έπρεπε -μου είπαν- να προετοιμαστώ για τα χειρότερα. Ήταν τρομερό. Όταν το παιδί συνήλθε ρώτησα τους γιατρού εάν αυτό που είχε συμβεί ήταν φυσιολογικό και μου απάντησαν 'όχι, είναι ένα θαύμα'», δηλώνει η Τρούντι Χίλαρι και παροτρύνει όσους αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις να πιστέψουν στα θαύματα....

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου