14.6.12

ΚΑΙΡΟΣ-Υποχωρεί ο μίνι καύσωνας !


Αίθριος προβλέπεται ο καιρός την Πέμπτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ υπάρχει πιθανότητα για σποραδικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα βορειοανατολικά κυρίως στα ορεινά. 
Στο Ιόνιο θα πνέουν βόρειοι άνεμοι μέχρι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, ενώ στα ανατολικά ηπειρωτικά θα φτάσει τους 36 βαθμούς Κελσίου.
Αναλυτικά, στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 36 βαθμούς Κέλσίου, ενώ στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη τιμή της θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός παρουσιάζεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός στα δυτικά, ενώ στα ανατολικά θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες και πιθανώς να σημειωθούν σποραδικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι με 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και σταδιακά στα ανατολικά μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς και στη νότια Κρήτη έως 36 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
Πρόγνωση καιρού για 15/06/2012
Την Παρασκευή στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά αναμένονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών όμβρων κυρίως στα βόρεια ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου