8.6.12

Οι ...γεροντο...ορμές τον έστειλαν στο κρατητήριο !


 "Ή θα ενδώσεις ή ... " είπε ο 86χρονος, στην 56χρονη γυναίκα που είχε προσλάβει για να φροντίζει την ηλικιωμένη σύζυγό του, και της έδειξε, με νόημα, μια καραμπίνα! !!
Ένα ... ιδιότυπο τρόπο για να φλερτάρει επινόησε ένας ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος δε δίστασε ... να δείξει την καραμπίνα του, στο "αντικείμενο" του πόθου του!

Ο λόγος για έναν 86χρονο άνδρα από τη Χερσόνησο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα ζει στο σπίτι με την ηλικιωμένη σύζυγό του, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, και μια 56χρονη γυναίκα από τη Βέροια την οποία ο άνδρας έχει προσλάβει για να φροντίζει τη σύζυγό του.

Όμως, φαίνεται πως στο μυαλό του 86χρονου ... μπήκαν άλλες ιδέες, με αποτέλεσμα η 56χρονη να καταλήξει στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου καταγγέλλοντας ότι ο εργοδότης της της έκανε άσεμνες προτάσεις, μη διστάζοντας, μάλιστα, ακόμη και να την απειλήσει, εμμέσως!

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η γυναίκα, ο 86χρονος την προσέγγισε με έκδηλη ερωτική διάθεση, τολμώντας μάλιστα να τη θωπεύσει, ενώ διακρίνοντας απροθυμία εκ μέρους της 56χρονης, της έδειξε ... με απειλητικό τρόπο μία καραμπίνα που ο ηλικιωμένος είχε κληρονομήσει από τον πατέρα του και για την οποία δεν είχε άδεια.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 86χρονο, συνέλαβαν όμως και την 56χρονη σε βάρος της οποίας ο ηλικιωμένος υπέβαλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση.cretalive.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου