14.6.12

Μεταφορά αρμοδιοτήτων στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύλου !


Την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012 ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Δημήτριος Π. Καφαντάρης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύλου κ. Θεόδωρος Χαραμαράς συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Ν. Μεσσηνίας κ. Σταύρο Παπαχρήστου, το Λιμενάρχη Πύλου κ. Αργύριο Σμυρνή, το μηχανικό της Πολεοδομίας του Δήμου Καλαμάτας κ. Παγάνη και την υπάλληλο του Λιμενικού Ταμείου Ν. Μεσσηνίας κα Βάσω Γαζούλη, στο Δημαρχείο. 
Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα που αφορούν τη μεταφορά αρμοδιοτήτων από το Λιμενικό Ταμείο Ν. Μεσσηνίας στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύλου, τη λειτουργία του νεοσύστατου Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύλου, τη διαδικασία απογραφής των περιουσιακών στοιχείων του Λιμενικού Ταμείου Ν. Μεσσηνίας καθώς επίσης προτάσεις για την επίλυση διαπιστωμένων προβλημάτων και τέλος επισημάνθηκε η ανάγκη άμεσης εφαρμογής του συστήματος ασφαλείας λιμένα (ISPS).

Η λειτουργία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύλου θα αποτελέσει ένα επιπλέον μέσο ανάπτυξης και συγκέντρωσης πόρων καθώς επίσης θα συμβάλλει στην ευρύτερη οικονομική ανάπτυξη του Δήμου και θα διευκολύνει τη δημιουργία νέων εμπορικών συνεργασιών με το λιμάνι της Πύλου. Ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύλου επιθυμούν και ενεργούν τα απαραίτητα προκειμένου να επισπευθεί η έναρξη της λειτουργίας του.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου