11.6.12

Επίσκεψη Νικήτα Κακλαμάνη στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Σήμερα Δευτέρα 11/6/2012 επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας ο τέως Υπουργός Υγείας και τέως Δήμαρχος Αθηναίων, κ.Νικήτας Κακλαμάνης ως επικεφαλής κομματικού κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας.
 Ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ.Γεώργιος Μπέζος μαζί με συνεργάτες και εκπροσώπους των συλλογικών οργάνων του ιδρύματος είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τον κ.Κακλαμάνη για όλα τα θέματα που αφορούν το Νοσοκομείο Καλαμάτας και συγκεκριμένα για τα βήματα αναβάθμισης που έχουν συντελεστεί με την λειτουργία τεσσάρων νέων τμημάτων, την κατασκευή της νέας μονάδας ΟΚΑΝΑ, την προμήθεια νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού (μαγνητικός τομογράφος, αξονικός, μαστογράφος κλπ), το έργο εξοικονόμησης ενέργειας του ΕΠΠΕΡΑΑ, την κτιριακή αναβάθμιση των Κέντρων Υγείας, την ένταξη των τεσσάρων περιφερειακών ιατρείων κ.λ.π.
Ταυτόχρονα ο Διοικητής αναφέρθηκε και στα προβλήματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους επόμενους μήνες στο Νοσοκομείο Καλαμάτας με την συνταξιοδότηση ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Από την πλευρά του ο κ.Κακλαμάνης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την λειτουργία του Νοσοκομείου και έδωσε τα συγχαρητήριά του για τα θετικά αποτελέσματα αυτής της συλλογικής προσπάθειας που επιτελείται.
Τέλος τον κ.Κακλαμάνη συνόδευαν οι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό Μεσσηνίας, κ.Σαμπαζιώτης, η κ.Αλειφέρη, ο κ.Κατσίβελας και ο κ.Χρυσομάλλης καθώς και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας κ.Μαντάς.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου