11.6.12

Έκανε δεσμό με περισσότερους από ....50 παντρεμμένους !!


Όχι με έναν, ούτε με δύο, ούτε με τρεις αλλά με 50 δεσμευμένους άντρες είχε δεσμό η Βρετανή Κάρεν Μάρλει και μάλιστα όχι επειδή έτυχε αλλά επειδή το επιδίωξε. Η Κάρεν βρίσκει άκρως αφροδισιακή τη βέρα στο χέρι των αντρών και «κυνηγά» μόνο παντρεμένους.
Οι μέλλουσες απατημένες σύζυγοι δεν χρειάζεται όμως να ανησυχήσουν καθώς η 45χρονη εθισμένη ερωμένη δεν θέλει να κλέψει τον σύζυγο καμιάς γυναίκας απλά να τον δανειστεί για λίγο.
Να τον χρησιμοποιήσει ως σκεύος ηδονής και ύστερα να πάει στον επόμενο παντρεμένο καθώς σύμφωνα με την Κάρεν οι παντρεμένοι έχουν κρυφές χάρες και εξηγεί τον λόγο.
Οι παντρεμένοι είναι καλύτεροι εραστές γιατί είναι... εκπαιδευμένοι! «Έχω μάθει ένα πράγμα, ένα ανύπαντρος 40άρης δεν έχει μείνει ανύπαντρος χωρίς λόγο», δηλώνει και εξηγεί «Είτε έχει προβλήματα κοινωνικής συμπεριφοράς , είτε είναι 'παίκτης' που τον ενδιαφέρει μόνο το σεξ».
Δεν αισθάνεται ως «το τρίτο πρόσωπο» μέσα στο γάμο. Το τρίτο πρόσωπο είναι η σύζυγος!
«Είμαι η τέλεια ερωμένη», λέει. «Ποτέ δεν πρόκειται να τους ζητήσω να αφήσουν τις γυναίκες τους για μένα. Αν το κάνω, τότε σε κάθε ευκαιρία θα μου λένε 'ξέρεις τι άφησα για χάρη σου; Και δεν θέλω να μπλέξω με τέτοια πράγματα».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου