27.6.12

Πνίγηκαν 4 ατομα στις ελληνικές θάλασσες !

Τέσσερις πνιγμοί σε Αρκίτσα, Ικαρία, Κυπαρισσία και Χαλκιδική σημειώθηκαν τη Τρίτη 26 Ιουνίου 2012. Συγκεκριμένα, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Κέδρου Αρκίτσας, 78χρονος. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η σορός του 78χρονου μεταφέρθηκε στο Νεκροτομείο Αθηνών για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Αρκίτσας του Υπολιμεναρχείου Σκάλας Αταλάντης.

Αναίσθητη ανασύρθηκε, το μεσημέρι της Τρίτης 26-6-2012, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Μεσακτής Ραχών Ικαρίας, 67χρονη. Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ευδήλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Η σορός της 67χρονης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ικαρίας για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Ευδήλου Ικαρίας.

Επίσης, χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, το απόγευμα της Τρίτης, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Αϊ Λαγούδι Κυπαρισσίας, 79χρονη. Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Νεκροψία – νεκροτομή πρόκειται να διενεργηθεί από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου και Καλαμάτας. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Κυπαρισσίας.

Τέλος, αναίσθητος ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Φλογητά Χαλκιδικής, 43χρονος. Ο ανωτέρω διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η σορός του 43χρονου μεταφέρθηκε στο Νεκροτομείο Θεσσαλονίκης για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Υπολιμεναρχείο Ν. Μουδανιών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου