14.6.12

Η Μαρία Κορινθίου ποζάρει ξανά γυμνή, 4 χρόνια μετά - ΦΩΤΟ


Η νέα σέξι φωτογράφηση της Μαριάς Κορινθίου για το Status, 4 χρόνια μετά την προηγούμενη, έρχεται για να υπενθυμίσει στους άντρες θαυμαστές της γιατί την ανάδειξαν σε πρωταγωνίστρια.
«Ο βασικός λόγος που κάνω και αυτή τη φωτογράφηση είναι για την ταινία που ετοιμάζω. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μου αρέσει κιόλας, ως γυναίκα» δήλωσε στο Status η γνωστή πρωταγωνίστρια που φυσικά και δεν δίστασε να βγει στην παραλία «οπλισμένη» μονάχα με δυο κοχύλια και ένα διάφανο πανί.
 Άλλωστε αυτή δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η πιο σέξι φωτογράφηση της καριέρας της.
 Και δεν αναφερόμαστε φυσικά στην -εξίσου γυμνή- που είχε κάνει στο Status πριν από 4 χρόνια, όταν ήταν έγκυος. Και για την οποία δηλώνει «Αυτή η φωτογράφηση ήταν η αγαπημένη μου και ας είχα ακούσει διάφορα».
 Πέρα από την λήψη των γυμνών οπισθίων, στην οποία έχουν εστιάσει δεκάδες σχετικά δημοσιεύματα, ενδιαφέρον παρουσιάζει και τι λέει ο σύντροφός της, Γιάννης Αϊβάζης
 «Είμαστε και οι δυο πολύ εκρηκτικά και απαιτητικά άτομα. Με αποτέλεσμα να συγκρουόμαστε μερικές φορές. Για μένα αυτή είναι η μαγεία στη σχέση μας. Το πάθος, η ένταση. Δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον άλλο άνθρωπο», δηλώνει αντ' αυτού η Μαριά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου