23.6.12

ΤΗΝ ΣΚΌΤΩΣΕ με 40 μαχαιριές απο Ερωτικό ΑΜΟΚ !


-Ολα δείχνουν ότι την σκότωσε για ερωτικούς λόγους. 
-Ηταν σε κατάσταση αμόκ. 
-Το ζευγάρι τσακωνόταν συχνά μάλιστα είχε φθάσει στο σημείο να μεταβεί στο Τήμα για να αλληλομηνυθεί.
 -Μέχρι που χθες έγινε το μοιραίο. 
Ο 43χρονος Αγγελος Λεχουρίτης, ιδιοκτήτης καφενείου στην Πάτρα (στην οδό Νοταρά στην Αγυιά) άκουσε από την 37χρονη σύντροφό του Ντζελένα Λακίνσεβιτς πως είχε πάρει την απόφαση να χωρίσουν. Η γυναίκα εργαζόταν στο καφενείο και το ζευγάρι είχε αποκτήσει δύο παιδιά. Εμεναν σε σπίτι ακριβώς πάνω από το κατάστημα.
Χαρακτηριστικό των τσακωμών το τελευταίο χρονικό διάστημα, το ότι η γυναίκα είχε εξετασθεί από ιατροδικαστή την περασμένη Δευτέρα και είχαν επιβεβαιωθεί μώλωπες στο σώμα και το κεφάλι της. Σήμερα θα ερχόταν η μητέρα της από τη Σερβία για να την βοηθήσει να χωρίσει. Χθες το πρωί το ζευγάρι άρχισε να διαπληκτίζεται.
Ο άνδρας πήρε ένα μαχαίρι και άρχισε να την χτυπά. Σαράντα συνολικά οι μαχαιριές. Η γυναίκα μετάφέρθηκε με καθυστέρηση στο Νοσοκομείο καθώς κανείς δεν είχε ακούσει τις φωνές της, αφού το σημείο είναι πολύβουο.
Οι γιατροί έκαναν προσπάθειες να την σώσουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Από τις 9 το πρωί κατέληξε στις 17.40. Ο άνδρας προσπάθησε να αυτοκτονήσει κόβοντας με μαχαίρι τις φλέβες του αλλά δεν τα κατάφερε. Νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο και είναι εκτός κινδύνου. 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου