12.6.12

Ξεχώρισε η παρουσία της ελίν στην έκθεση Ποσειδώνια 2012

Η ελίν συμμετείχε με ιδιαίτερη επιτυχία στην έκθεση Ποσειδώνια 2012, την μεγαλύτερη συνάντηση της παγκόσμιας ναυτιλιακής κοινότητας, η οποία διεξήχθη στην Αθήνα, από τις 4 ως τις 8 Ιουνίου 2012 στο Metropolitan Expo Center και συγκέντρωσε 1.800 εκθέτες από 87 χώρες. 
Η ελίν για μια ακόμη φορά επιβεβαίωσε την ξεχωριστή θέση που κατέχει στον εξαιρετικά ανταγωνιστικό κλάδο των λιπαντικών ναυτιλίας αφού το περίπτερο της, βαμμένο στα ελληνικά χρώματα και με αρμονικές και απέριττες σχεδιαστικές γραμμές, αποτέλεσε πόλο έλξης για πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας ενημέρωνε τους επισκέπτες για τα στοιχεία που κάνουν την ελίν να ξεχωρίζει δηλαδή για την ικανότητα της να εξυπηρετεί τις ανάγκες των πελατών της με λιπαντικά εγγυημένης ποιότητας, σε οποιοδήποτε λιμάνι του κόσμου, όποτε χρειασθεί, με ταχύτητα και ακρίβεια.
Η ελίν εκτός από τα ελληνικά λιμάνια και ειδικά το λιμάνι του Πειραιά, εξυπηρετεί τους πελάτες της με λιπαντικά ελίν marine lubricants και σε όλη την ακτογραμμή της Κίνας, στη Σιγκαπούρη, στον Περσικό Κόλπο, στη Βόρεια Ευρώπη και συνολικά σε περισσότερα από 300 λιμάνια σε όλο τον κόσμο.
Παράλληλα, χάρη στις σπουδαίες συνεργασίες που διατηρεί παγκοσμίως, μπορεί να εξυπηρετήσει τους πελάτες της πρακτικά σε όλα τα λιμάνια που κινείται η ποντοπόρος ναυτιλία, καλύπτοντας τις ανάγκες τους σε λιπαντικά, οπουδήποτε κι οποτεδήποτε το ζητήσουν, κάνοντας πράξη το σλόγκαν της any time, on time.
 Να σημειωθεί ότι στο περίπτερο της ελίν, οι επισκέπτες ενημερώνονταν και για τις κοινωνικές δράσεις της εταιρίας μέσω του κοινωνικού απολογισμού της ενώ υπήρχε και ειδική πρόβλεψη για την πρόσβαση των ΑΜΕΑ, αφού η εταιρία πρεσβεύει ότι κάθε της ενέργεια πρέπει να αποτελεί ΣΟΒΑΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, με σεβασμό και υπευθυνότητα όχι μόνο απέναντι στους πελάτες αλλά και στην κοινωνία και το περιβάλλον.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου