8.6.12

ΤΕΛΙΚΟ: ΠΟΛΩΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 1-1


Ολοκληρώθηκε το ματς της Πολωνίας με την Ελλάδα για την πρεμιέρα του Euro 2012, με τους Πολωνούς να προηγούνται από το 17', 1-0, με γκολ του Λεβαντόφσκι. Από το 44' η Εθνική μας συνεχίζει με δέκα παίκτες μετά την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Παπασταθόπουλο.
Η πρώτη κάρτα ήταν καθαρά εφεύρεση του Καρμπάγιο. Αλλά και η δεύτερη όπως φαίνεται από το ριπλέι δεν υπάρχει περίπτωση φάουλ, οπότε δεν υπάρχει και κάρτα.
Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Νίνης σεντράρει, ο Πέρκις κόβει και αφού είναι στο έδαφος αγγίζει την μπάλα με το χέρι. Διαμαρτύρονται οι παίκτες της Εθνικής για πέναλτι! Ο Χολέμπας δέχεται κίτρινη κάρτα.
- Λίγο μετά το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Εθνική μας ομάδα παρότι συνεχίζει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1.
Στο 51’ ο Σαλπιγγίδης με κοντινό πλασέ ισοφαρίζει για την Ελλάδα! Ο Γκέκας έπιασε την κεφαλιά, ο Σκζέσνι έδιωξε προσωρινά και στη συνέχεια η αλλαγή της Ελλάδας ισοφάρισε. Η Ελλάδα με παίκτη λιγότερο, προσπαθεί να κρατήσει τη μπάλα και να επιβάλει τον δικό της ρυθμό.
Η μοναδική ομάδα που νίκησε σε πρεμιέρα του Euro, ενώ έχανε στο ημίχρονο, είναι η Γιουγκοσλαβία από το 1960, όταν νίκησε τη Γαλλία με 5-4.
49': Η μοναδική ομάδα που νίκησε σε πρεμιέρα του Euro, ενώ έχανε στο ημίχρονο, είναι η Γιουγκοσλαβία από το 1960, όταν νίκησε τη Γαλλία με 5-4.
48' :Ο Λεβαντόβσκι κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή, από δύσκολη γωνία και στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ.
47' :Ο Καρμπάλο σε 19 αγώνες στην Πριμέρα Ντιβιζιόν έχει δείξει 16 κόκκινες κάρτες συνολικά.
- Η Εθνική μας ομάδα στο ματς με την Πολωνία, έχασε την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στο σκορ με πέναλτι στο οποίο δεν ευστόχησε ο Καραγκούνης ενώ, ακυρώθηκε γκολ του Σαλπιγγίδη.
68’ πέναλτι για την Εθνική μας. Ο Φορτούνης που στο 68’ πήρε τη θέση του Φάνη Γκέκα έκανε εκπληκτική μπαλιά στον Σαλπιγγίδη, ο οποίος μόνος του τσίμπησε την μπάλα και ανατράπηκε από τον Σέζνι που αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη. 71': Ο Τίτον που πήρε τη θέση του Ρίμπους αποκρούει το πέναλτι του Καραγκούνη.
74': Γκολ για την Εθνική που ακυρώνει ο διαιτητής Καρμπάγιο. Ο Φορτούνης σεντράρει παράλληλα και ο Σαλπιγγίδης σκοράρει. Όπως έδειξε και το ριπλέι, η μπάλα χτυπάει στην πλάτη του Σαμαρά πριν πάει στον Φορτούνη ο οποίος δεν καλύπτεται.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου