30.5.12

Praktiker - Φτιάξτο με διπλό κέρδος !!

Η Praktiker, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για διευκόλυνση του καταναλωτικού κοινού και συμφέρουσες αγορές, λανσάρει 2 νέα προγράμματα:
Η εταιρεία συνεργάζεται με τις εταιρείες Βιβεχρώμ, Bosch, Karcher για τη διοργάνωση του διαγωνισμού ‘Φτιάξτο με διπλό κέρδος’. Από τις 31 Μαΐου έως και 23 Ιουνίου, για κάθε €50 αγορές, από όλη τη γκάμα προϊόντων των παραπάνω εταιρειών, οι καταναλωτές συμμετέχουν σε κλήρωση, όπου 100 τυχεροί νικητές θα κερδίσουν από μία δωροεπιταγή Praktiker αξίας €250.
Επίσης, η Praktiker δημιούργησε νέο Πρόγραμμα Άτοκων Δόσεων, με 6 άτοκες δόσεις για αγορές αξίας από €100 και μέχρι 24 άτοκες δόσεις από €2.000 και πάνω, σε όλη τη διάρκεια του Ιουνίου.
Η Praktiker σας προσκαλεί να κάνετε τις αγορές σας, σε ακόμα χαμηλότερες τιμές, με διπλό όφελος, σε όλη τη διάρκεια του Ιουνίου.
Από τις 31 Μαΐου έως και 23 Ιουνίου, μπορείτε να επισκεφθείτε τα καταστήματα Praktiker ή το www.praktiker.gr και να επιλέξετε ανάμεσα σε μία πλούσια ποικιλία προϊόντων των εταιρειών Βιβεχρώμ, Bosch, Karcher, σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Για κάθε €50 αγορές, από όλη τη γκάμα προϊόντων των παραπάνω εταιρειών, μπορείτε να συμμετέχετε σε κλήρωση, όπου 100 τυχεροί νικητές θα κερδίσουν από μία δωροεπιταγή Praktiker αξίας €250.
Επίσης, για τη διευκόλυνσή σας, η Praktiker δημιούργησε νέο Πρόγραμμα Άτοκων Δόσεων, με 6 άτοκες δόσεις για αγορές αξίας από €100 και μέχρι 24 άτοκες δόσεις από €2.000 και πάνω, σε όλη τη διάρκεια του Ιουνίου.
Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τους όρους συμμετοχής στο διαγωνισμό και το νέο πρόγραμμα άτοκων δόσεων, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.praktiker.gr.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου