30.5.12

Η Navarino Golf Academy στην Costa Navarino καλωσορίζει τη νέα γενιά πρωταθλητών γκολφ !!

 Η Navarino Golf Academy προσφέρει 10 υποτροφίες για γκολφ σε παιδιά της περιοχής !!
Η δημιουργία μίας νέας γενιάς παικτών και μελλοντικών πρωταθλητών του γκολφ από τη Μεσσηνία αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο της Navarino Golf Academy που λειτουργεί στην Costa Navarino. Αυτή η νέα γενιά από τη Μεσσηνία, θα συμβάλλει, παράλληλα με τις ήδη διεθνώς αναγνωρισμένες υποδομές της Costa Navarino, στην καθιέρωση της περιοχής ως έναν από τους καλύτερους διεθνείς προορισμούς γκολφ.

Στο πλαίσιο αυτό, η Navarino Golf Academy συνεχίζει να προσφέρει για δεύτερη συνεχή χρονιά 10 υποτροφίες για γκολφ σε παιδιά 8-15 ετών που ζουν στην περιοχή.
 Μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα, τα παιδιά μαθαίνουν τις τεχνικές του γκολφ, τους κανονισμούς του παιχνιδιού αλλά και για το πώς διεξάγονται τα τουρνουά. Τα μαθήματα διεξάγονται στα γήπεδα γκολφ The Dunes Course και The Bay Course, τα οποία έχουν ήδη συγκεντρώσει το ενδιαφέρον παικτών και φίλων του αθλήματος από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και το ενδιαφέρον ΜΜΕ από όλο τον κόσμο.
Το πρόγραμμα υποτροφιών της Navarino Golf Academy πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2011 με μεγάλη επιτυχία. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, τα παιδιά γνώρισαν και αγάπησαν το γκολφ, δείχνοντας απαράμιλλο ζήλο και ενθουσιασμό. Η προσπάθεια ολοκληρώθηκε με ένα τουρνουά, αναδεικνύοντας παίκτες με πολύ καλές επιδόσεις, ενώ όσα παιδιά συμμετείχαν θα προχωρήσουν στα επόμενα βήματα που θα τους αναδείξουν σε ικανούς παίκτες. Άμεσος στόχος θα είναι η συμμετοχή σε εθνικές διοργανώσεις καθώς και στο παγκόσμιο τουρνουά 2013 Faldo Series, που διεξάγεται για νεαρούς παίκτες του γκολφ.
Οι δοκιμαστικές διαδικασίες ολοκληρώθηκαν με την τελική επιλογή που έγινε στις 19-20 Μαΐου. Μέσα από αυτήν την αρχική εκπαίδευση, ξεχώρισαν τα 10 παιδιά με τη μεγαλύτερη κλίση στο άθλημα, στα οποία δίνεται πλήρης υποτροφία (μαθήματα και εξοπλισμός) για ένα χρόνο με ετήσια ανανέωση, εφόσον μετά από σχετική αξιολόγηση οι επιδόσεις τους παραμένουν σε υψηλό επίπεδο. Τα μαθήματα θα παραδίδονται Σαββατοκύριακα κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους και πιο εντατικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου