28.5.12

«Σείστηκε» το Costa Navarino από το party του κροίσου ομογενή!

Άφησε εποχή το πάρτυ γενεθλίων που διοργάνωσε το Σάββατο το βράδυ στο CostaNavarino ο ομογενής Δισεκατομμυριούχος από την Ρωσία Φιλάρετος Καλτσίδης .
Οι προσκεκλημένοι του, Ρώσοι πολιτικοί και μεγαλοεπιχειρηματίες  κατέφθασαν στο μαγευτικό Ρωμανού με το leer jet του ομογενή κροίσου  με διαδοχικά  δρομολόγια στο αεροδρόμιο Καλαμάτας ενώ  το υπερπολυτελές σκάφος του «ΖΑΦΥΡΑ » μήκους 75 μέτρων είχε δέσει ανοικτά της Γιάλοβας
Ένας από τους δέκα πιο πλούσιους επιχειρηματίες της Ρωσίας, ο Φιλάρετος Καλτσίδης, γιόρτασε τα 49α γενέθλια του στο  Costa Navarino   με αξέχαστα parties σε πολυτελές resort Στο πάρτι τραγούδησε ο Κ.Βαζαίος !
 Είναι ο πλουσιότερος ομογενής που ζει στη Ρωσία, με την περιουσία του να υπολογίζεται στο 1,3 δις δολάρια. Σύμφωνα με το περιοδικό «Forbes», συγκαταλέγεται στους δέκα πιο πλούσιος επιχειρηματίες της Ρωσίας.
Ο λόγος για τον Πόντιο επιχειρηματία Φιλάρετο Καλτσίδη, ο οποίος  το Σάββατο  το βράδυ διοργάνωσε τριήμερο πάρτι προκειμένου να γιορτάσει τα 48α γενέθλια του στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο  Costa Navarino 
Η μουσική βραδιά κράτησε μέχρι αργά για τους περισσότερους καλεσμένους οι οποίοι απόλαυσαν το γλέντι μέχρι πρωίας.
Από το τραπέζι δεν έλειπε τίποτα, καθώς το μενού συμπεριλάμβανε φαγητά τόσο από τη μεσογειακή όσο και από τη ρώσικη κουζίνα. Οι καλεσμένο δοκίμασαν γαστρονομικές λιχουδιές από τα χέρια των σεφ, οι οποίοι ετοίμαζαν από νωρίς το πρωί μια πανδαισία γεύσεων. Από μαύρο χαβιάρι μέχρι και όλα τα είδη θαλασσινών αλλά και από κοκορέτσια μέχρι και πιάτα διαίτης για εκείνους που προσέχουν ιδιαίτερα τη σιλουέτα τους και κράτησαν αποστάσεις από τα περισσότερα φαγητά. Επίσης δεν θα μπορούσε να λείπει η βότκα, το παραδοσιακό ποτό των Ρώσων. Οι περισσότεροι από τους παρευρισκόμενους απόλαυσαν το δροσερό και συνάμα καυτό ποτό με θέα την μαγευτική θάλασσα του Ιονίου . Για τους μη συνηθισμένους στα βαριά ποτά, το μπαρ περιλάμβανε διάφορα είδη κρασιών, καθώς και τσίπουρο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου