30.5.12

Βροχές και καταιγίδες την Πέμπτη !!

Με βροχές και καταιγίδες θα μας υποδεχθεί η Πέμπτη, τελευταία ημέρα του Μαΐου, και παρά το γεγονός ότι το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα επικραττεί κακοκαιρία.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τα σύννεφα να κάνουν την εμφάνισή τους το μεσημέρι, ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθούν και πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και κυρίως το μεσημέρι προς το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός γενικά θα είναι αίθριος όμως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχοπτώσεις στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τη ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος όμως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα ορεινά της Θεσσαλίας ενδέχεται να εκδηλωθούν βροχοπτώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν στην Κρήτη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 και τοπικά στην Κρήτη έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν αρχικά τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου