4.5.12

Βενιζέλος - Τα "παίζει όλα" το βράδυ στο Σύνταγμα !!

«Όλα για όλα» τα παίζει σήμερα το ΠΑΣΟΚ, ποντάροντας τα... ρέστα του στην τελευταία ανοιχτή συγκέντρωση του κόμματος στην πλατεία Συντάγματος, στις επτά το απόγευμα .
Η κινητοποίηση της Ιπποκράτους είναι πρωτοφανής, με τα τηλέφωνα να έχουν πάρει φωτιά «επιστρατεύοντας» κυρίως συνδικαλιστικά στελέχη του κόμματος και κάθε ικμάδα κομματικού μηχανισμού που παραμένει σε λειτουργία. Στόχος, η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των πολιτών, εν είδει μηνύματος για τη συσπείρωση του κόμματος, στην εκπνοή της προεκλογικής περιόδου.
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του «οργανωτικού τομέα» του κόμματος, ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα μιλήσει από εξέδρα τοποθετημένη στα σκαλιά της πλατείας Συντάγματος, έχοντας ως «φόντο» τη Βουλή. Ο χώρος επελέγη σύμφωνα με πηγές της Ιπποκράτους για συμβολικούς λόγους, ώστε να αναδειχθεί το σύμβολο της Δημοκρατίας ως μήνυμα αποτροπής και από την ψήφο στην Χρυσή Αυγή. Δεν είναι λίγοι πάντως όσοι υποστηρίζουν ότι το συγκεκριμένο σημείο προτιμήθηκε, καθώς εκτιμάται ότι ο περιορισμένος χώρος της πλατείας είναι ευκολότερο να γεμίσει, προσφέροντας έτσι «πλούσια» τηλεοπτικά πλάνα. Την ίδια ώρα, εμφανής θα είναι η δύναμη της Αστυνομίας στην περιοχή, χωρίς πάντως να έχει ζητηθεί από την Ιπποκράτους οποιαδήποτε «ιδιαίτερη μεταχείριση» σε σχέση με όσα ίσχυσαν στις προεκλογικές συγκεντρώσεις των άλλων πολιτικών αρχηγών στην Αθήνα. Real.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου