12.5.12

‘Άνθρωποι και Ποντίκια στους πρόποδες της Πάρνηθας !!

 Αφιερώνεται στους κ.κ.δημάρχους Αχαρνών –Ζεφυρίου και Άνω Λιοσίων  !!
Από Αναγνώστη
Ωχριά το Χάρλεμ όπως το έχουμε γνωρίσει μέσα από τις κινηματογραφικές ταινίες μπροστά στα Γκέτο που έχουν δημιουργηθεί στο τρίγωνο  των  Δήμων Αχαρνών – Ζεφυρίου και Άνω Λιοσίων .  
Ολόκληρες συνοικίες έχουν παραδοθεί στους Τσιγγάνους κάθε χρώματος και κάθε φυλής οι οποίοι διακινούν κάθε μορφής ναρκωτικής ουσίας καθώς και το 90 % των κλεμμένων αυτοκινήτων και μηχανών που αφαιρούνται κάθε βράδυ από τις συνοικίες της Δυτικής και Ανατολικής Αττικής  προκειμένου να γίνουν ανατλλακτικά  ή με παραποιημένα στοιχεία να βγουν πάλι στην κυκλοφορία .
Άνθρωποι και ποντίκια συμβιώνουν μέσα στα λασπόνερα  από τις …αποχετεύσεις  των παραπηγμάτων που καταλήγουν στους χωματόδρομους .
Καμένα (κλεμμένα αυτοκίνητα ) σωροί από σκουπίδια  ( τα απορριματοφόρα των δήμων )  έχουν διαγράψει την συγκομιδή σκουπιδιών από τις συγκεκριμένες περιοχές .
 Όλα τα σκουπίδια καταλήγουν στο ρέμα  που χωρίζει Αυλίζα και Ζεφύρι  με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μία «Μίνι » ανεξέλεγκτη Χωματερή  μία  ενεργή υγειονομική βόμβα .
Οι περιοχές είναι «άβατο » για κάθε μορφή εξουσίας .
Περιπολικά ασθενοφόρα και Πυροσβεστικά οχήματα έχουν να περάσουν από τις περιοχές αυτές για περισσότερα από …10 χρόνια.
Τα κλεμμένα καλώδια  κάθε ημέρα ,εκεί καίγονται μέσα σε σύννεφα μαύρου καπνού  δηλητηριάζοντας την ατμόσφαιρα της Αττικής  προκειμένου να αφαιρέσουν τον χαλκό που θα οδηγηθεί για πώληση στους εμπόρους του θριάσιου πεδίου .
Για τις  συνθήκες υγιεινής  που επικρατούν  περιττό να μιλήσουμε απλά δεν γνωρίζουν  τι σημαίνει «υγιεινή » .
ΕΔΩ όμως φαίνεται και η υποκρισία των τοπικών εξουσιών .
Έστησαν οδοφράγματα για να εμποδίσουν την λειτουργία του  οργανωμένου κέντρου κράτησης  λαθρομεταναστών στην Αμυγδαλέζα, αλλά κλείνουν τα μάτια  στο Γκέτο του Στρατοπέδου Καποτά ,στο Γκέτο της συνοικίας Αυλίζας ,στο  Γκέτο της συνοικίας Λίμνη  ,στο Γκέτο  της Αγίας Τριάδας , στο Γκέτο του Ζεφυρίου !!  ΑΙΔΩΣ  ΑΡΓΕΙΟΙ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου