31.5.12

"Φτου σας μπαγάσηδες Μαυρογιαλούροι! Φτου σας ψηφοθήρες και γλοιώδεις λαοπλάνοι"!

 ΤΑ ΕΣΟΥΡΕ ΣΤΟΥΣ ...ΞΕΓΡΑΒΑΤΩΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ !!
Μετά τα social media και ειδικότερα το twitter ήρθε και η σειρά της ...αρθρογραφίας για τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο.
Αυτή τη φορά σειρά είχαν οι γραβατωμένοι ή μάλλον αυτοί που δεν συνηθίζουν την γραβάτα ως αξεσουάρ του κοστουμιού τους.
Σε άρθρο του στα «Νέα» ο κ. Πάγκαλος ασχολείται με το θέμα της γραβάτας: «Ολοι χωρίς εξαίρεση οι άρρενες εκπρόσωποι κομμάτων σε όλα χωρίς εξαίρεση τα πάνελ της εποχής είναι ξεκούμπωτοι και καμιά γραβάτα δεν καλύπτει τους χυδαίους, μαλλιαρούς, ιδρωμένους, με σπυράκια, εν πάση περιπτώσει κάθε είδους σβέρκους και λαιμούς τους. » Είναι τόσο μεγάλη η δίψα για τη νεωτερικότητα, είναι τόσο μεγάλο το μίσος για κάθε τι παλιό και καθιερωμένο ώστε ακόμα και πρώην υπουργοί με δεκαετείς και βάλε θητείες πέταξαν στον αέρα το ντεκολτέ τους για να μαζέψουν ψήφους.
»Φτου σας μπαγάσηδες Μαυρογιαλούροι! Φτου σας ψηφοθήρες και γλοιώδεις λαοπλάνοι! 
» [...] Οταν κλείσω το κουρτινάκι πίσω μου, στις 17 Ιουνίου, δεν θα διαθέτω σταυρό προτίμησης αφού θα εφαρμοστεί η λίστα. Αν όμως εμφανιζότανε ένα κόμμα της γραβάτας θα με εδελέαζε αφάνταστα. Εκεί που καταντήσαμε άλλωστε δεν βλέπω γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν ιδιαίτερα πρωτότυπο».
Οι αναφορές και τα σχόλια γίνονται και από τον λογαριασμό του στο Twitter. Τα σχόλιά του για τον Αλέξη Τσίπρα δεν είναι ιδιαίτερα κολακευτικά.
«Μπορεί τόσο εύκολα ο κάθε Τσο... -με συγχωρείτε- Τσίπρας να λοιδωρεί ιστορικά ονόματα;» διερωτήθηκε πρόσφατα με αφορμή το θέμα που δημιουργήθηκε με τις αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ επί γαλλικού εδάφους.
Συμπλήρωσε δε: «Σχολιάστηκε επαρκώς η ανοησία του Τσίπρα, που χαρακτήρισε τον φίλο της Ελλάδας πρόεδρο της Γαλλίας Ολαντρέου, Ο Γεώργιος και ο Ανδρέας Παπανδρέου, αλλά και ο πρόσφατος Πρωθυπουργός, είναι μέρος της ιστορίας της Ελλάδας».
Από τα διαδικτυακά του πυρά δεν έχει γλιτώσει ούτε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. «Ολα τα κόμματα -και το ΠαΣοΚ- δεν λένε την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Το κόμμα μου με εγκατέλειψε τελείως από τη στιγμή που εγκατέλειψα τη Βουλή».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου