30.5.12

ΚΟΡΙΟΣ ΕΥΠ -Διάλογοι -φωτιά για την δολοφονία Γυφτέα !

Το βαλιτσάκι της Ε.Υ.Π. κατέγραψε και άκρως ενδιαφέρουσες συνομιλίες που αφορούσαν στη δολοφονία του επιχειρηματία Παναγιώτη Γυφτέα, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου του 2011 στην Καλαμάτα. 
Ο αρχηγός της οργάνωσης ακούγεται να λέει ότι τη δολοφονία του Μεσσήνιου επιχειρηματία πιθανόν την είχε αναλάβει αρχικά άτομο ονόματι «Θοδωρής», ο οποίος είχε πυροβολήσει κατά το παρελθόν πολλές φορές και ακολούθως μεταβίβασε την εντολή σε δύο άγνωστους υπηκόους Αλβανίας και σε άτομο ονόματι «Μάκης».

Θυμίζουμε ότι το πτώμα του άτυχου άνδρα είχε βρεθεί από τη σύζυγο του μέσα στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του.

Ρολό-κλειδί στην υπόθεση φέρεται να παίζει μια μυστηριώδης γυναίκα, το όνομα της οποίας -όπως όλα δείχνουν- εμπλέκεται στην υπόθεση, με την οποία επικοινώνησε ο «Ψηλός».

Θ. Κ.: Εεε… Εξιχνιάστηκε μια δολοφονία

Γυναίκα: Ναι

Θ. Κ.: Στην οποία έχεις σχέση

Γυναίκα: Α, καλά. Σου είπα, δεν πρόκειται (ακατάληπτο)

Θ. Κ.: Ναι, δεν έχει… Δεν του έχει σκάσει ακόμη στο κεφάλι, αλλά εγώ ξέρω ένα πράγμα. Ότι το αίμα… Εεε… Δεν ηρεμεί και το αίμα πάντα ζητάει… Ζητάει… Πώς το λένε… Εεε…

Γυναίκα: Εκδίκηση

Θ. Κ.: Δικαιοσύνη

Γυναίκα: Ναι

Σε άλλη συνομιλία μεταξύ τους:

Θ. Κ.: Θα σου πω κάτι, κορίτσι μου. Θα σκότωνα για πολλούς λόγους. Δεν θα σκότωνα ποτέ για λεφτά. Σου μιλάω στον λόγο της αντρικής μου τιμής. Σου ορκίζομαι σε ό,τι έχω ιερό. Είμαι πολύ σκληρό παιδί, αλλά δεν θα σκότωνα ποτέ κανέναν για λεφτά. Θα σκότωνα για την τιμή μου, για την οικογένειά μου, για τον φίλο μου, για την περιουσία μου, για τη ζωή μου. Δεν θα σκότωνα ποτέ για τα λεφτά. Δεν θα πήγαινα ποτέ να σκοτώσω κάποιον για να του πάρω τα λεφτά ή οτιδήποτε.

Γυναίκα: Εεε… Έτσι είναι. Έτσι είναι

Θ. Κ.: Δηλαδή, δεν πρέπει να έχεις τίποτα. Θα μου πεις, δεν έχεις πυροβολήσει; Έχω πυροβολήσει πολλές φορές και λέω, η χάρη του Θεού δεν… με άφησε να χάσω την ψυχή μου. Αλλά και όσες φορές έχω πυροβολήσει, δεν έχω πυροβολήσει εν αδίκω.
ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου