30.5.12

ΠΑΝΙΚΟΣ με τη ΡΟΖ «πολιτική» φωτογραφία χθες στη Λάρισα !!

Η λέξη σάλος δεν αρκεί να περιγράψει τον θόρυβο που προκάλεσε το χθεσινό δημοσίευμα του «Κόσμου» σχετικά με την ροζ φωτογραφία που κυκλοφορεί στη Λάρισα και εμπλέκει δύο τοπικά πολιτικά πρόσωπα.
Ο νυν αιρετός της τοπικής αυτοδιοίκησης, που πρωταγωνιστεί στη φωτογραφία η οποία τον απεικονίζει μέσα από τα γυμνά πόδια της Λαρισινής υποψηφίας βουλευτή όρθιο να κουμπώνει το πουκάμισό του, προσπάθησε ανεπιτυχώς χθες να αποσείσει από πάνω του τις υποψίες, διαδίδοντας εντέχνως ότι πρόκειται για πρώην αιρετό του ιδίου πολιτικού χώρου ο οποίος τώρα ιδιωτεύει…
Η κυρία, που θα πρέπει να σημειωθεί ότι θα είναι ξανά υποψήφια στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, ήταν χθες γενικώς εξαφανισμένη από την τοπική πιάτσα. Στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στην Αθήνα, όπου το θέμα έφτασε νωρίς το πρωί μέσω διαδικτύου, προσπάθησαν με τηλεφωνήματα σε δικούς τους ανθρώπους στη Λάρισα να εκτιμήσουν την έκταση της υπόθεσης και τη ζημιά που μπορεί αυτή να προκαλέσει κατά την προεκλογική περίοδο.
Άνθρωπος του ηγετικού επιτελείου μας έλεγε ότι αν η επίμαχη φωτογραφία- ή και άλλες που μετ επιτάσεως λέγεται ότι υπάρχουν- αναρτηθούν κάπου ή συνεχίσουν να κυκλοφορούν, τότε η κεντρική διοίκηση θα αντιδράσει άμεσα με δημόσια αποδοκιμασία και των δύο, και ας πρόκειται για προεκλογική περίοδο.
Έτσι κι αλλιώς οι ίδιοι θεωρούν τον άνδρα «καμένο χαρτί» και κάποια στιγμή, μετά τις εκλογές, θα επιχειρήσουν να του υποδείξουν να αποσυρθεί διακριτικά πριν τη λήξη της θητείας του! Όσο για την υποψήφια τραβάνε τα μαλλιά τους καθώς προεκλογικά απέρριψαν τις έντονες ενστάσεις που διατυπώθηκαν στο πρόσωπό της. Ομολογούν ότι ενέδωσαν τελικά από ανάγκη καθώς υπήρχε πρόβλημα στο θέμα της ποσόστωσης ως προς την γυναικεία στελέχωση του ψηφοδελτίου!
Θα πρέπει τέλος να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη υποψήφια, το φθινόπωρο του 2010, είχε εκφράσει την επιθυμία να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του νυν περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού. Μάλιστα ως προς αυτή την κατεύθυνση πίεζε και ο «λεγάμενος». Ο Αγοραστός όμως, αφού συζήτησε το θέμα με τους συνεργάτες του, πήρε τελικά απόφαση να μην κάνει δεκτή την υποψηφιότητά της..kosmoslarissa.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου