4.5.12

Πριμοδοτεί Ν.Δ., Βορίδη και Μπουμπούκο ο δήμαρχος Καλαμάτας δυο μέρες πριν τις εκλογές

ΕΜΜΕΣΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ
Η Ελλάδα πρέπει να έχει κυβέρνηση τη Δευτέρα, τόνισε το μεσημέρι ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, που δύο μέρες πριν από τις εκλογές άδραξε την ευκαιρία και μίλησε για προσφορά στο Δήμο από το Μάκη Βορίδη και τον Άδωνι Γεωργιάδη.
«Έχουμε μεγάλη αγωνία για τις εκλογές της Κυριακής. Να ευχηθώ να γίνουν σε ηρεμία και ο λαός να επιλέξει ελεύθερα και να έχουμε κυβέρνηση ει δυνατόν από τη Δευτέρα, γιατί τα προβλήματα είναι μεγάλα», τόνισε ο κ. Νίκας.
Ο δήμαρχος ρωτήθηκε για τις εξελίξεις σχετικά με το σχεδιασμό επέκτασης και αναβάθμισης του Βιολογικού Καθαρισμού και βρήκε την ευκαιρία να σημειώσει ότι μόλις προχθές ο υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, ενέκρινε την αίτηση του Δήμου για την υλοποίηση του έργου με τη μέθοδο μελέτη-κατασκευή. Όπως υπογράμμισε, είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη για το Δήμο, διότι με την προεκλογική αυτή έγκριση θα καταστεί δυνατή η επεξεργασία των λυμάτων περιοχών της Μάνης και των Δημοτικών Ενοτήτων Θουρίας, Άριος και Αρφαρών.
Όσον αφορά τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο δήμαρχος Καλαμάτας τόνισε ότι ως υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας έλυσε ένα θέμα που χρόνιζε και οι προκάτοχοί του δεν τόλμησαν να το αντιμετωπίσουν, προώθησε την παραχώρηση των λιμενικών ταμείων στους Δήμους. Ειδικά για την Καλαμάτα ο κ. Νίκας σημείωσε ότι το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο θα αναλάβει έργο μέσα στον Ιούνιο.Στ.Μ.kalamatajournal.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου