12.5.12

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ-Οι υπάλληλοι λήστεψαν το αφεντικό τους!

Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής ένοπλη ληστεία που είχε γίνει το βράδυ της 4-5-2012, σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο 43ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, με σημαντική λεία.
Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, την ληστεία είχαν οργανώσει δύο υπάλληλοι της επιχείρησης και την υλοποίησαν με τη βοήθεια συνεργού τους.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τους τρεις, (τους δύο υπαλλήλους, 25 και 28 ετών και τον 27χρονο συνεργό τους), ενώ αναζητούνται άλλα δύο άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 25χρονος και ο 28χρονος, έδωσαν την πληροφορία στον 27χρονο για την ύπαρξη χρηματοκιβωτίου στο πρατήριο καυσίμων και οργάνωσαν μαζί την ληστεία.
Την προκαθορισμένη βραδιά, ο 27χρονος μαζί με δύο άλλα άτομα τα οποία αναζητούνται, μετέβησαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο πρατήριο, δήθεν ως πελάτες και εκεί, με σωματική βία και την απειλή συσκευής ηλεκτρικής εκκένωσης TASER, ακινητοποίησαν τον αλλοδαπό υπάλληλο. Στη συνέχεια έφτασαν στο πρατήριο ο 25χρονος και ο 28χρονος οι οποίοι και αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο.
Σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια των τριών συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των 8.240 ευρώ, που είναι μέρος των χρημάτων που αφαίρεσαν από το χρηματοκιβώτιο.
Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης για την σύλληψη των δραστών της ληστείας του πρατηρίου συνελήφθησαν και δύο Έλληνες, οι οποίοι κατείχαν ποσότητα κάνναβης βάρους 24,2 γραμμαρίων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου