29.5.12

Σκορδά: Έλειπε ο Γιώργος, κοιμήθηκε με τον κολλητό της !!

Με το στόμα ανοιχτό μας άφησε η Φαίη Σκορδά μες στα άγρια μεσάνυχτα, ενώ το μάτι μας εκεί που είχε μισοκλείσει, ήρθε κι άνοιξε σαν γαρίδα από την αποκάλυψη ότι κοιμήθηκε με τον κολλητό της!
Κέφια είχε η Φαίη, η οποία ήταν καλεσμένη στο «Όλα 12» και μεταξύ άλλων έριξε την «καυτή» αποκάλυψη στον Θέμο Αναστασιάδη.
Ο Γιώργος Λιάγκας έλειψε το προηγούμενο σαββατοκύριακο και η Φαίη έφερε στο σπίτι τον κολλητό της. Αλλά μην πάει ο νους σου στο πονηρό, αν και αρχικά το σόκι το φάγαμε. Όπως εξήγησε η παρουσιάστρια, ο σύζυγος πήγε στην Τήνο για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της βάφτισης, που θα γίνει στις αρχές του καλοκαιριού.
Η Φαίη έμεινε πίσω στην Αθήνα με το μικρό Γιάννη, αλλά επειδή φοβόταν να κοιμηθεί μόνη της στο σπίτι (δεν είσαι η μόνη Φαίη) επιστράτευσε τον κολλητό της για να της κάνει παρέα. Και ναι, ο Γιώργος ήτο ενήμερος....
Υ.Γ. Πρόκειται για τον ίδιο κολλητό, που την επόμενη μέρα του γάμου, έκανε παρέα στον Λιάγκα στο ξενοδοχείο, επειδή η Φαίη έπρεπε να πάει στην εκπομπή;...womenonly.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου