10.5.12

ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ στα Γκάλλοπ ο Τσίπρας ..Κοροίδο είναι να μπεί σε Κυβερνητική φθορά !!

Δημοσίευμα της Wall Street Journal και του πρακτορείου Dow Jones Newswires αναφέρεται στα εκλογικά αποτελέσματα της 6ης Μαΐου, την άνοδο του Αλέξη Τσίπρα και τα δύο ναυάγια των διερευνητικών εντολών που έλαβαν ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τη "σκυτάλη" παίρνει την Πέμπτη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Στην τελευταία παράγραφο του εκτενούς αφιερώματος στις επόμενες μέρες των εκλογών, το δημοσίευμα αποκαλύπτει, ότι μυστικές δημοσκοπήσεις που διενεργούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, δείχνουν άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στο 25%.
Όπως αναφέρει όμως, ο κ. Σαμαράς εκτιμά και ελπίζει, ότι πολλοί από τους ψηφοφόρους που στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση, δεν θα τον ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές, εξαιτίας της απόφασής του να καταγγείλει το Μνημόνιο.
Λίγες μόλις ημέρες μετά τις κρίσιμες εκλογές της 6ης Μαΐου, τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα ειδικότερα, προκαλούν νέο "πονοκέφαλο" στα στρατόπεδα των δύο κομμάτων.
Για τις μυστικές δημοσκοπήσεις, το δημοσίευμα δεν αναφέρει κάτι περισσότερο, ενώ δεν γίνονται γνωστά τα ποσοστά που συγκεντρώνουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου