29.5.12

ΚΑΛΑΜΑΤΑ- Έληξε η 1η Ανθοκομική Έκθεση !!

 Η 1η Ανθοκομική Έκθεση που διοργάνωσε ο Δήμος Καλαμάτας για πρώτη χρονιά από 23/5 μέχρι 28/5, στο Πάρκο Σιδηροδρόμων, στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία.
Στην έκθεση συμμετείχαν φυτωριούχοι, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν καλλωπιστικά φυτά, οπωροφόρα δένδρα, κλπ, σε τιμές προσιτές, με αποτέλεσμα, όσοι επισκέφθηκαν την έκθεση, να αγοράσουν και να ενημερωθούν για την καλλιέργεια και τη φροντίδα φυτών και ανθέων. 

 Επίσης, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης συμμετείχε στην έκθεση με ομάδες μαθητών από τα Δημοτικά σχολεία της πόλης, που είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε διάφορες δραστηριότητες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Τμήμα της Ελληνικής Σπηλαιολογικής Εταιρείας έδωσε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να παρακολουθήσουν ένα συναρπαστικό θέμα αναρρίχησης, αλλά και παράλληλα, να παρουσιάσουν τις εντυπωσιακές δραστηριότητες τους.

Παράλληλα, υπήρξαν καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και πλούσιες δράσεις από τα καλλιτεχνικά σχολεία του Δήμου, που ψυχαγώγησαν το κοινό και έδωσαν ξεχωριστή ζωντάνια στην Ανθοκομική Έκθεση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου