18.5.12

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-11η Πανελλήνια Έκθεση Μορφολογίας Σκύλων !!

Ο Κυνοφιλικός Όμιλος Μεσσηνίας στα πλαίσια της πλούσιας και συνεχούς προσπάθειας για την ανάδειξη της καθαρόαιμης κυνοφιλίας, τόσο στη Μεσσηνία όσο και γενικότερα στην πατρίδα μας, διοργανώνει την 11η Πανελλήνια Έκθεση Μορφολογίας Σκύλων που πλέον αποτελεί θεσμό όχι μόνο στα κυνοφιλικά και πολιτιστικά δρώμενα του Νομού μας αλλά και σε Εθνικό Επίπεδο γενικότερα αποτελεί ένα σημαντικότατο κυνοφιλικό γεγονός κάτι το οποίο φαίνεται άλλωστε από τις συμμετοχές στις Πανελλήνιες Εκθέσεις μορφολογίας που ο ΚΟΜ διοργανώνει αδιάλειπτα από το 2002.
Έτσι καλούμε όλους τους Μεσσήνιους να επισκεφτούν την εκδήλωση και να γνωρίσουν όχι μόνο τις διάφορες διαγωνιζόμενες φυλές σκύλων αλλά και τους ιδιοκτήτες τους που θα τιμήσουν με την παρουσία τους την όμορφη πόλη μας που εκτός από ένας συμβατικός τουριστικός προορισμός μπορεί και πρέπει να γίνει ένας προορισμός που πάντα έχει να προσφέρει κάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερο.
Ο ΚΟΜ οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμο της Καλαμάτας και τους ανθρώπους του που βοήθησαν στην όλη εκδήλωση και υπόσχεται τη διοργάνωση και άλλων εκδηλώσεων που θα προβάλλουν τον τόπο μας, όχι μόνο κυνοφιλικά-πολιτιστικά αλλά και τουριστικά.
Φέτος οι συμμετοχές σκύλων θα ξεπεράσουν τις 120 και η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20/05/2012, στις 9:00 π.μ. στο Κεντρικό Πάρκιν του Νέδοντα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου