27.5.12

Α.Ο. ΚΩΣΤΗΣ ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ –ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: 0-4

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ Α.Ο. ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΚΩΣΤΗΣ ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ


Το Σάββατο 26 Μαΐου 2012 πραγματοποιήθηκε ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στον Α.Ο. Κωστής Τσικλητήρας Πύλου, με τη συμμετοχή παικτών από όλες τις ομάδες του Δήμου Πύλου- Νέστορος και την ερασιτεχνική ομάδα της Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθηνών. Ο αγώνας διενεργήθηκε μετά από πρόσκληση του Δήμου Πύλου Νέστορος και του Φορέα Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού και εντάσσεται στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση εκατό ετών από την κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου από τον Ολυμπιονίκη Κωστή Τσικλητήρα στη Στοκχόλμη το 1912.

Ο Δήμαρχος Πύλου Νέστορος κ. Δημήτρης Π. Καφαντάρης καλωσόρισε την αποστολή της Π.Α.Ε. Ατρόμητος, στο πρόσωπο του Γενικού Αρχηγού της ερασιτεχνικής ομάδας κ. Σίμου Σιμεωνίδη, προσφέροντάς του το βιβλίο της Πύλου, ως συμβολικό δώρο για την ανταπόκρισή του στο κάλεσμά του Δήμου. Ο κ. Σιμεωνίδης ευχαρίστησε τον κ. Καφαντάρη για τη φιλοξενία και ανταπέδωσε την πρόσκληση για την πραγματοποίηση ενός επαναληπτικού αγώνα στην Αθήνα στο άμεσο μέλλον, ενώ και οι δυο εξέφρασαν την πρόθεση και την επιθυμία να καθιερωθεί ο αγώνας και να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο.

Στο Δημοτικό Στάδιο Πύλου, όπου και διεξήχθη ο αγώνας, συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου, φίλοι του αθλήματος, προκειμένου να παρακολουθήσουν την προσπάθεια των παικτών και να απολαύσουν το θέαμα.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με την ομάδα του Ατρόμητου να προηγείται με σκορ 2-0 και το τελικό αποτέλεσμα ήταν:
 Α.Ο. ΚΩΣΤΗΣ ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ –ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: 0-4
                      
Σύνθεση της Ερασιτεχνικής Ομάδας της Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:
ΚΟΚΚΑΛΗΣ ,ΚΑΜΒΥΣΗΣ, ΚΟΥΛΑΚΑΡΗΣ, ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ, ΔΑΒΙΛΑΣ, ΔΗΛΑΒΕΡΗΣ, ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΣ, ΣΕΜΠΡΟΣ, ΧΑΛΚΙΑΣ, ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΙΝΙΣΤΙΔΗΣ, ΚΟΥΜΗΣ, ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΣ, ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ, ΚΟΒΑΤΣΗΣ, ΚΑΡΑΣ, ΤΣΕΡΚΑΝΙ.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:  ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΣ
Την ομάδα συνόδευσαν ο Γενικός Αρχηγός Σίμος Συμεωνίδης, ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Ατρόμητου Αντώνης Πατατάνες και ο Αντιπρόεδρος Ιωάννης Ορνεράκης.

Σύνθεση Α.Ο ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΚΩΣΤΗΣ ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ με τη συμμετοχή παικτών από όλες τις ομάδες του Δήμου:
ΚΑΛΔΗΣ Κ., ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣΔ., ΜΠΙΖΟΣ, ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ Ι.,ΚΟΥΦΟΣ, ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΡΝΤΟΣΙ, ΚΑΛΔΗΣ Π., ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΙΓΓΡΗΣ Δ., ΝΤΑΪΦΩΤΗΣ, ΖΕΥΓΙΤΗΣ, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΙΛΑΛΙ Δ., ΚΑΠΠΟΣ, ΜΠΟΥΝΤΑΣ, ΒΑΣΙΛΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΛΔΗΣ Δ., ΧΡΟΝΗΣ, ΚΩΣΤΑΚΟΣ, ΗΛΙΑΚΙΔΗΣ, ΜΠΙΛΑΛΙ Ρ., ΚΑΛΗΣ Γ., ΚΑΣΤΟΥΜΗΣ, ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΕΪΝΤΙ, ΧΩΝΗΣ.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΧΙΩΤΗΣ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου