21.4.12

«Περιοδεία Νάντιας σε Κορώνη, Αρφαρά και Άρι»

Το πρωί της Παρασκευής, 20/04/12, η κα. Γιαννακοπούλου παρευρέθη στη δοξολογία της Ζωοδόχου Πηγής στην Παναγία την Ελεήστρα στην Κορώνη, στης οποίας την αγορά περιόδευσε αργότερα και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής. 
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, πραγματοποίησε περιοδεία στα χωριά Μικρομάνη, Άμμο, Άρι, Αριοχώρι, Πήδημα και Αρφαρά, όπου και μίλησε στις 9 το βράδυ σε συγκέντρωση με κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Η κα. Γιαννακοπούλου συζήτησε μαζί τους για τις επικείμενες πολιτικές εξελίξεις, τονίζοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ και ο ελληνικός λαός διένυσαν μια μεγάλη και επώδυνη διαδρομή από το 2010 έως σήμερα, κατά την οποία, παρά τα σφάλματα που πραγματοποιήθηκαν, επετεύχθησαν οι ζωτικοί, για τη βιωσιμότητα της χώρας, στόχοι του συμμαζέματος του ελλείμματος και του κουρέματος του χρέους». Τέλος, αναφορικά με τις επικείμενες εκλογές, η κα. Γιαννακοπούλου, μεταξύ άλλων, επεσήμανε ότι «η Νέα Δημοκρατία των ανεύθυνων μικροκομματικών ελιγμών δεν μπορεί να εγγυηθεί την συνετή διαχείριση που έχει ανάγκη ο τόπος την επόμενη ημέρα, ενώ τα κόμματα του τυφλού δρόμου δεν μπορούν προφανώς να εγγυηθούν τίποτα».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου