6.4.12

Κουσελάς : Προσωπικά πολιτικά " παιχνιδάκια " κάνει ο Νίκας !!

Με αφορμή δημοσιεύματα  του Μεσσηνιακού Τύπου σύμφωνα με τα οποία ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Παναγιώτης Νίκας «αγανάκτησε» στο Δημοτικό Συμβούλιο για παρεμβάσεις βουλευτών για την επίλυση τοπικών προβλημάτων και διεκδικήσεων, ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης Κουσελάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Αυτονόητο καθήκον του βουλευτή είναι να εξαντλεί κάθε δυνατότητα για να προωθούνται τα συμφέροντα του τόπου του, καθώς και να επιλύονται τα προβλήματα  που του θέτουν φορείς του Νομού.
Άλλωστε για αυτό τον σκοπό, πολλοί φορείς, μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Καλαμάτας, μας κοινοποιούν  τις αποφάσεις και τα υπομνήματά τους, ζητώντας τις δικές μας παρεμβάσεις. Δεν ζητούν τον …«Μπάρμπα στην Κορώνη», αλλά το αυτονόητο, να στηριχθούν  διεκδικήσεις τους και να προωθηθούν θέματα που συλλογικά απασχολούν τους φορείς και τους συμπολίτες μας.
Αναρωτιέμαι, λοιπόν, γιατί όψιμα ενοχλείται ο Δήμαρχος Καλαμάτας για τις αποτελεσματικές παρεμβάσεις μου; Τι ακριβώς θα ήθελε; Να μη λύνονται τα προβλήματα ή μήπως όταν λύνονται με τη βοήθεια βουλευτών, να το οικειοποιείται ο ίδιος; Θα εκφράσει άραγε την ίδια ενόχληση για τον κύριο Σαμαρά, ο οποίος ανέλαβε να μεσολαβήσει ώστε να δοθεί παράταση στα δάνεια των πυρόπληκτων που δεν έχουν εγγύηση του Δημοσίου;»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου