28.4.12

Διακοπές στην Ελλάδα, προτείνει στους Γερμανούς ο Γ. Χατζημαρκάκης

Να προτιμήσουν και εφέτος την Ελλάδα για τις διακοπές τους, καλεί τους Γερμανούς ο ευρωβουλευτής των Ελεύθερων Δημοκρατών (FDP) και Πρόεδρος του Γερμανοελληνικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου (DHW) Γιώργος Χατζημαρκάκης, ενώ εισηγείται την στροφή της Ελλάδας στον ποιοτικό τουρισμό και στον τουρισμό της υγείας.
Ο κ. Χατζημαρκάκης, σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον DHW, αναφερόμενος στα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Τράπεζα της Ελλάδος για την δραματική πτώση των εσόδων από τον Τουρισμό, εκφράζει "φόβους για ακόμη μεγαλύτερη κατάρρευση" και επισημαίνει ότι "η Ελλάδα μπορεί να ξεπεράσει την κρίση μόνο με ανάπτυξη".
Τονίζει δε ότι "διακοπές στην Ελλάδα σημαίνει φανταστικά τοπία, φιλόξενοι άνθρωποι, αλλά και, συγχρόνως, σημαντική βοήθεια στο να ξεπεραστεί η κρίση" και ζητεί να δοθεί "άμεση στρατηγική προτεραιότητα" στον τομέα του ποιοτικού τουρισμού.
"Η Ελλάδα πρέπει να περιορίσει τις φθηνές προσφορές.
Αντί για διακοπές με το βραχιολάκι, καιρός είναι να προωθηθεί στην Ελλάδα ο Τουρισμός Υγείας.
Ο συνδυασμός θεραπείας και διακοπών μπορεί να αποτελέσει σημαντικό τομέα ανάπτυξης για την Ελλάδα", τονίζει ο ελληνικής καταγωγής γερμανός ευρωβουλευτής.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου