5.4.12

Τρία έργα του Δήμου Πύλου - Νέστορος εντάχθηκαν στο ΕΠΕΡΑΑ !!

Στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη (ΕΠΕΡΑΑ) κατάφερε ο Δήμος Πύλου – Νέστορος να εντάξει τρία σημαντικά έργα:
 1. Ανακοινώθηκε σήμερα 5-4-2012, και αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, με ΑΔΑ: Β4ΩΛΟ–Θ2Δ, η Ένταξη της πράξης « ΕΡΓΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΟΡΩΝΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ – ΝΕΣΤΟΡΟΣ (ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ), με κωδικό ΜIS 346693 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον – Αειφόρος Ανάπτυξη», προϋπολογισμού 9.069.429,10 ευρώ.
 2. Έχει από την 21-2-2012 ανακοινωθεί και αναρτηθεί στο διαδίκτυο, με ΑΔΑ : Β4ΠΠ0-Η6Π, η ένταξη της πράξης «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΕΘΩΝΗΣ» με κωδικό MIS 349397 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον - Αειφόρος Ανάπτυξη», προϋπολογισμού 1.458.000,00 ευρώ.
 3. Έχει ενταχθεί η Πράξη « ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΥΛΟΥ» προϋπολογισμού 4.510.000 ευρώ, το οποίο αφορά την ολοκλήρωση του δικτύου της Δημοτικής Κοινότητας της Πύλου και τον οικισμό της Γιάλοβας.
Η Δημοτική Αρχή αισθάνεται ικανοποιημένη γιατί έπειτα από επίμονες προσπάθειες προς όλες τις αρμόδιες Αρχές και εκτελώντας όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, σε στενή συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Υδάτων (τον Ειδικό Γραμματέα κ. Ανδρεαδάκη και τους Συνεργάτες του), εντάχθηκαν σε Ευρωπαϊκά προγράμματα, έργα τα οποία αποτελούν χρόνιες ανάγκες και είναι επιβεβλημένα να πραγματοποιηθούν για την προστασία του περιβάλλοντος και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου Πύλου – Νέστορος.
 Ο κ. Καφαντάρης δήλωσε, ότι αυτά τα έργα είναι ζωτικής σημασίας για την προστασία του περιβάλλοντος και την τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Πύλου – Νέστορος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου