12.4.12

ΣΤΟ «ΕΔΩΛΙΟ» ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

Το «ΧΡΗΜΑ plus» κυκλοφορεί εκτάκτως τη Μεγάλη Παρασκευή και αποκαλύπτει: 
ΣΤΟ «ΕΔΩΛΙΟ» ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ
 «Πιάνουν δουλειά» εισαγγελείς και Ευρωπαίοι για την προκλητική ρύθμιση της χρηματοδότησης των πολιτικών κομμάτων. Πάνω από μισό δισ. ευρώ μοιράστηκαν τα κόμματα την τελευταία δεκαετία! Διαβάστε ακόμα στο «ΧΡΗΜΑ plus»: - ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ A LA CARTE ΖΗΤΑ Η ΤΡΟΪΚΑ Προ των πυλών νέο ασφαλιστικό, με πρόφαση τη δημοσιονομική σταθερότητα.
Τα κοινωνικά επιδόματα είναι μέσα στην λίστα των περικοπών που θα πρέπει να γίνουν ενόψει των διαπραγματεύσεων του Ιουνίου. - «ΨΑΛΙΔΙ» ΣΤΗΝ ΕΥΝΟΪΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟΥΣ Μεγάλοι χαμένοι οι αυτοαπασχολούμενοι από το «κούρεμα» των διατάξεων του Γενικού Γραμματέα Καταναλωτή, Δ. Σπυράκου, που παραιτήθηκε. Βελούδινο... πραξικόπημα από τις ασφαλιστικές εταιρείες:
Έστειλαν στις ελληνικές καλένδες τους κανόνες διαφάνειας στα συμβόλαια ζωής.
 - ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ, ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ Δέκα διεθνείς συμβάσεις δικαιώνουν τις ελληνικές διεκδικήσεις για τους 8.000 θησαυρούς που εκλάπησαν ή καταστράφηκαν στη διάρκεια της Κατοχής.
- «ΚΛΟΙΟΣ» ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ Πόσο και πώς μπορούν να επηρεάσουν οι παρεμβάσεις των ξένων το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου. Επίσης, τρεις συνεντεύξεις που θα συζητηθούν:
- ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: «Να θέσουμε υπό δημόσιο έλεγχο τις τράπεζες»
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: «Κάποιοι εύχονται το χάος για να αποκτήσουν ρόλο» - ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ:
«Η πολιτική δεν γίνεται με βεντέτες» Και στο ένθετο «ΠαραγωΓΗ»: - Στα αζήτητα τα αγροτεμάχια, έως και 50% κάτω οι τιμές - Σε κρίση… ποιότητας η κτηνοτροφία - Δύο νέοι σεφ προτείνουν: Παραδοσιακές γεύσεις του Πάσχα!
ΧΡΗΜΑ PLUS Αξίζει να τη διαβάσεις!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου