19.4.12

ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΔΗΛΩΣΗ του Μανώλη Γλέζου στην εφημερίδα «Ισοτιμία»

Κύριε Διευθυντά, 
Οφείλω κατ’ αρχάς να σας ενημερώσω προς αποκατάσταση της αλήθειας, ότι υποψήφιος στη Μεσσηνία ήμουν μόνο στις εκλογές του 2007.
 Συνυποψήφιός μου ήταν και ο αγαπητός μου σύντροφος Θανάσης Πετράκος, για τον οποίο χρησιμοποιεί η εφημερίδα σας τον προσβλητικό χαρακτηρισμό «καθηγητής – φάντασμα». 
Θέλω επίσης να σας ενημερώσω ότι ο Θανάσης Πετράκος ήταν υποψήφιος στη Μεσσηνία και στις εκλογές του 2009.
Με τον Θανάση Πετράκο, δώσαμε έναν ωραίο και δύσκολο αγώνα το 2007 και μαζί πρωταγωνιστήσαμε και στη μάχη των πυρκαγιών.
Ο Θανάσης Πετράκος συνεχίζει στην πρώτη γραμμή του αγώνα όλα αυτά τα χρόνια σε όλα τα μέτωπα της Αυτοδιοίκησης και της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της Μεσσηνίας, στο πλάι των αγροτών, των εργαζομένων και των επαγγελματιών, ενάντια σ’ αυτές τις πολιτικές, που οδηγούν τη χώρα και το λαό στη χρεοκοπία.
Ενδεικτικά σας αναφέρω ότι έχει πρωταγωνιστήσει και πρωταγωνιστεί:
 i) Στον αγώνα για τις οφειλές της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα (κατοχικό δάνειο, επανορθώσεις, αρχαιολογικοί θησαυροί, αποζημιώσεις θυμάτων)
 ii) Στον αγώνα ενάντια στη μετατροπή της Πελοποννήσου σε Ειδική Οικονομική Ζώνη, που προωθεί το γερμανικό κεφάλαιο και η κυβέρνηση και ο κ. Περιφερειάρχης.
iii) Ενάντια στη δημιουργία λιγνιτωρυχείων στην Κορώνη. iv) Ενάντια στην ιδιωτικοποίηση και την πώληση των μονάδων της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη.
v) Ενάντια στο κλείσιμο του σιδηροδρόμου στην Πελοπόννησο, που επέβαλε το μνημόνιο και υλοποίησε η κυβέρνηση.
vi) Ενάντια στα χαράτσια και στα διόδια.
Μανώλης Γλέζος

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου