28.4.12

Γιατί κλαίει με μαύρο δάκρυ η Κατερίνα Παπουτσάκη

Ούτε στην νέα της συνέντευξη στο Down Town Κύπρου απαντάει η Κατερίνα Παπουτσάκη αν είναι ξανά μαζί με τον Ορέστη Τζιόβα . Αλλά δεν έχει πρόβλημα να παραδεχτεί ότι υπάρχει έρωτας που την «διέλυσε». Και ότι συνεχίζει να κλαίει συνέχεια.

«Πολύ κλάμα! Αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. Μπορεί να με κάνει να κλάψω από ένα μωράκι μικρό που είναι με τη μαμά του και χαμογελάει, από τον ήχο ενός ασθενοφόρου που θα περάσει και θα σκεφτώ ότι κάποιος άνθρωπος βρίσκεται μέσα σ αυτό και κινδυνεύε. Άλλωστε, το κλάμα είναι έκφραση πολλών συναισθημάτων- όχι απαραίτητα μόνο λύπης».

Αυτό δηλώνει η Κατερίνα Παπουτσάκη σε νέα της συνέντευξή στον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου για την Κυπριακή εφημερίδα 'Ο Φιλελεύθερος'.

Επίσης, παρότι αρνείται πεισματικά να παραδεχτεί ότι είναι ξανά μαζί με τον Ορέστη Τζιόβα (ενώ υπάρχουν φωτό που το αποδεικνύουν), περνάει έμμεσα τα μηνύματα της μέσω απαντήσεων σε ερωτήσεις όπως για το αν υπήρξε έρωτας που την διέλυσε

«Όλοι οι μεγάλοι έρωτες έχουν και μεγάλες διακυμάνσεις. Γενικά δεν μπορώ τη μετριότητα του συναισθήματος. Όπως και στη δουλειά μου, τα συναισθήματα θέλω να τα ζω στο απολυτό τους».

Μια δουλειά που -θεατρικά- πάει καλύτερα από ποτέ. Σε σημείο που η Kατερίνα δεν έχει πρόβλημα να θυμηθεί την μεγαλύτερή της αποτυχία πάνω στο σανίδι

«Μου έχει τύχει να παίξω με 10 θεατές, σε μία παράσταση, πριν από 7 χρόνια, η οποία δεν είχε πάει πολύ καλά. Μερικές φορές, όμως, σε τέτοιου είδους «αποτυχίες» γίνονται και οι πιο ωραίες παραστάσεις. Σαν να συμβαίνει μία μυστική συμφωνία και λες με το κοινό 'αφού συμβαίνει αυτό, τουλάχιστον ας το ευχαριστηθούμε'».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου