28.4.12

Τα πήρε " Χοντρά " η Ευγ.Μανωλίδου στην Κύπρο ;

 "H Mανωλίδου δεν ζήτησε 1 εκατ. ευρώ" !!
Διαψεύδει με επιστολή του ο δήμαρχος Πάφου Σάββας Γ. Βέργας δημοσίευμα της κυπριακής εφημερίδας «Φιλελεύθερος» σύμφωνα με το οποίο η κ. Ευγενία Μανωλίδου ζήτησε αμοιβή ενός εκατ. ευρώ για να παρουσιάσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα στην πόλη.
Αναλυτικά η απάντηση του δημάρχου της κυπριακής πόλης στο δημοσίευμα της εφημερίδας:
«Με έκπληξη διάβασα στη σημερινή έκδοση της εφημερίδας «Ο Φιλελεύθερος», δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο η κ. Ευγενία Μανωλίδου ζήτησε από τον δήμο Πάφου ποσό 1 εκατ. Ευρώ για την παραγωγή και παρουσίαση καλλιτεχνικής δημιουργίας στην πόλη μας.
Προς αποκατάσταση της αλήθειας και ανατροπή εσφαλμένων εντυπώσεων που έχουν δημιουργηθεί, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:
1. Ουδέποτε η κ. Μανωλίδου έθεσε, είτε γραπτώς είτε προφορικά, θέμα κάλυψης ολόκληρου του κόστους της παραγωγής από το δήμο Πάφου.
2. Το αίτημα που υπάρχει ενώπιον του δήμου είναι η διάθεση για τους σκοπούς της εκδήλωσης της υποδομής που θα είναι εγκατεστημένη στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου της Πάφου για τις ανάγκες του: «Pafos Aphrodite Festival» 2012 (διεθνές φεστιβάλ όπερας).
3. Για το θέμα δεν έχει ληφθεί τελική απόφαση, κάτι που αναμένεται να γίνει σε μια από τις προσεχείς συνεδρίες του δημοτικού συμβουλίου».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου