20.4.12

ΒΛΑΧΑΡΑ ...«Χάσαμε συντάξεις για τα λούσα σου» !!

 Αντιμέτωπη με αποδοκιμασίες βρέθηκε η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου στα δικαστήρια – Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την άλλη Παρασκευή !!
Νέο ραντεβού για την ερχόμενη Παρασκευή 27 Απριλίου έχει με τον ανακριτή η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη. 
Κι αν η αποχώρησή της χθες από τα δικαστήρια της Ευελπίδων ήταν επεισοδιακή, το νέο ραντεβού θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο, καθώς την ίδια μέρα θα αποφασιστεί αν θα έχει την ίδια ποινική αντιμετώπιση με τον σύζυγό της ή αν εκείνη καταφέρει να δώσει πειστικές εξηγήσεις για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, με αντίτιμο τη διατήρηση της προσωπικής της ελευθερίας.
Φορώντας μαύρα γυαλιά και με βήμα γοργό συνοδευόμενη από τον δικηγόρο, που υπερασπίζεται και τον πρώην υπουργό, Λεωνίδα Κοτσαλή, η Βίκυ Σταμάτη βγήκε από την κεντρική είσοδο του κτιρίου 6, όπου στεγάζεται το ανακριτικό γραφείο, ενώ λίγη ώρα νωρίτερα είχε επιλέξει να μπει από την πλαϊνή πόρτα για να αποφύγει τις κάμερες και τους φωτογράφους.
Στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων δεν θέλησε να δώσει καμία απάντηση. Ανοιξε το βήμα της κατευθυνόμενη προς την πύλη των δικαστηρίων. Η παρουσία της όμως δεν πέρασε απαρατήρητη από όσους έτυχε να βρίσκονται την ώρα εκείνη για κάποια δική τους υπόθεση στον προαύλιο χώρο της Ευελπίδων.
«Βλαχάρα, εσύ φταις, για 250 εκατομμύρια μας έκοψαν τις επικουρικές συντάξεις», φώναξαν στη θέα της Βίκυς Σταμάτη, η οποία - όπως αποδείχθηκε - ήταν πρόσωπο αναγνωρίσιμο. Κάποιοι άλλοι κοντοστάθηκαν στο πέρασμά της και βλέποντας τις κάμερες να την ακολουθούν σχολίαζαν την πορεία της.

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ.
Στις αποδοκιμασίες η Βίκυ Σταμάτη δεν απάντησε. Για εκείνη εξάλλου προέχει τώρα να χαράξει την υπεράσπισή της ενόψει της καθοριστικής της απολογίας για το κακούργημα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατ' επάγγελμα και από κοινού με τον υπόδικο σύζυγό της και άλλα 14 άτομα. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο εισαγγελικό πόρισμα, στις 16-4-2010 πέρασε στην κυριότητα της Βίκυς Σταμάτη το νεοκλασικό επί της οδού Διονυσίου Αρεοπαγίτου, από την εταιρεία Nobilis, που εκπροσωπούσε η προφυλακισμένη λογίστρια Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, αντί τιμήματος 1.100.000 ευρώ, ενώ η αντικειμενική του αξία αποτιμάται σε 3.306.206 ευρώ.

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
Την πόρτα του ανακριτικού γραφείου πέρασαν ακόμη χθες ο αδελφός και η θεία της Βίκυς Σταμάτη, έξι ακόμα πρόσωπα τα οποία εμφανίζονται σε διάφορες χρονικές περιόδους ως εκπρόσωποι των υπεράκτιων εταιρειών, μέσω των οποίων - κατά το κατηγορητήριο - διακινήθηκε το μαύρο πολιτικό χρήμα από τις μίζες.ΤΑ ΝΕΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου