21.4.12

Θα μας ..Χαμογελάσει ο καιρός Σήμερα !!

Καλός σε γενικές γραμμές αναμένεται να είναι ο καιρός σήμερα 21 Απριλίου 2012 στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με λίγες καταιγίδες μετά το μεσημέρι στα ορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας και πιθανόν της Πελοποννήσου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 11 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 10 έως 24 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι, ενισχυόμενοι κατά τη διάρκεια της ημέρας σε ισχυρούς. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και σταδιακά τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Μέτριοι δυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο, ενώ το δυτικό ρεύμα στον Κορινθιακό θα ενισχυθεί στα 7 μποφόρ.

Τοπικές νεφώσεις νωρίς το πρωί που γρήγορα θα αραιώσουν, σήμερα Σάββατο 21 Απριλίου στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι, αλλά από το απόγευμα θα ενισχυθούν σε ισχυρούς και πιθανόν τοπικά σχεδόν θυελλώδεις.
Πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 21 βαθμούς. Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι άνεμοι δυτικών κυρίως διευθύνσεων θα πνέουν στο Θερμαϊκό. meteo.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου